Мъжете харесват пищни жени! Защо ли?

Оказва се че в мъжките очи те изглеждат по-млади
24 мар 2015 22:30, Михаела Лазарова
77
Мъжете харесват пищни жени! Защо ли?
Снимка: Reuters

Ким Кардашиян, Бионсе, Алиша Кийс, Салма Хайек, Кристи Али, Марая Кери, Дрю Баримор, Кейт Уинслет... Знаете ли какво е общото между тези известни дами? Те не само са успешни, красиви по свой начин, но притежават закръглени женски форми, по които мъжете са луди. 

Точно така! Мъжете харесват пищността на женското тяло, а в следващите редове ще видите и защо е така. 

Закръглените жени имат по-големи гърди 

По-голям процент от дамите със секси закръглени форми могат да се похвалят и с красив и голям бюст. Мъжете харесват големите гърди и за тях няма значение колко допълнителни сантиметри имат жените около талията и ханша. Затова, дами, гордейте се със закръглените извивки на тялото си. 

Изглеждат по-плодовити 

Друга основна причина мъжете да бъдат привлечени към закръглените дами всъщност е биологична. Господата свързват подсъзнателно широки бедра и големи гърди с плодовитостта. Една жена спищни извивки е сигнал за мъжете, че е подходяща за зачеване. Но дори и да не са готови за бебе, фактът, че жената изглежда плодовита, прави желанието за сексуален контакт още по-голямо. 

Класическа форма 

Ако върнете времето назад и погледнете в историята, всички статуи, нарисувани картини, изпети песни, са вдъхновени от закръглените женски форми. От Древна Гърция до Ренесанса, жените, които са имали големи бедра и гърди са приемани като красиви. 

В по-късен етап от историята по време на различните икономически депресии, пищните жени също се радвали на голямо внимание. В съзнанието си мъжете свързвали техните форми със здраве и богатство.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Зависи колко е пищна, защото хипопотамите изглеждат като лелки, а не като по-млади версии на себе си. Аз също обичам по-напращели жени, но най-малкото трябва да изглеждат съразмерни и хармонични, а сред примерите, които сте дали виждам Кардашиян. Това е огромен, извънгабаритен ***, прикрепен към по-малко тяло, което е кофти пример.
12
9
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Напротив .. 2/3 от мъжете бица иб***ли и 15 годишна ... стига да ги кефи... разходете се летото по улиците и че видите как ги гледат хора на по 50 години пич***т***т@....*** ти говора за таквиа на 15 г.И от там иде тва "има тело като на ученичка"..щото мъжете обичат 45-54кгмови...има си и такива дето обичат по дебели..я ти казвам за 2/3 от мъжете...биха ч***к***л@ и 15 годишни ...а в исляма даже може и не е забранено и се женат за 11 годишни...страшни християни нема що *** религия..
11
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има си такива Жени с излъчване.Осанка.Приказката. Тучна.Много са нещата и са комплексни.Но,зависи кой какво забелязва и вижда в другия.Какво търси?То не може вечно да анализираш Жените, дали са в хармония или са в кофти дисбаланс.Е как се виждаш с Жена на която ти си и психолога по 24 часа?Поставяна по постоянен анализ.Ще я умориш.Ще и станеш безинтересен.Нямя да те ще в един момент.
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що? Дебелите са стари ли? Много си умен.
9
0
 
15
 
! Отговори
Хм.. преди 9 години
Не са само пищността и формите ! Повечето мъже се впечатляват от излъчването на жената, т.с дали е щастлива / в хармония със себе си/ или е начумерена, зла, намръщена вечно, твърде насериозно се взема!!!!пп. посочените жени в статията излъчват вътрешна женствена хармония!
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има си Жени с осанка.Факт!
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 5Що? Камво и е на тази тучна дама от пика?Виж каква осанка има и за креват,парад, до всеки мъж стои идеално.Ако и до определен мъж той е щастлив и успешен във всички аспекти.
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защото са секс.Това са в мъжките очи секс,секс,секс.
5
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да бе и сега е така.Големи красиви цици.Силиконовите са супер секси среден размер щръкнали напред.Дълги крака стегнато дупенце не голямо нo добре оформено ,красиво лице и плътни устни.Повечето мъже биха се възбудили само като си представят това.Както и жените като си мислят за пари,ферари луис витон и диаманти.
4
2
 
19
 
! Отговори
Пич от Мороко преди 9 години
Отговорът на подзаглавието, е много ***! Просто, защото са пищни, но трябва и да са стегнати!
3
15
 
15
 
! Отговори
Йончо Попов преди 9 години
Голяма жена за парад, малка за креват ....
2
3
 
19
 
! Отговори
любеница преди 9 години
Къде е Моника Белучи бре , авторе?!
1
4
 
8
 
! Отговори
Хм.. преди 9 години
Една за леглото, друга пред обществото! :))