Мъжете харесват пищни жени! Защо ли?

Оказва се че в мъжките очи те изглеждат по-млади
24 мар 2015 22:30, Михаела Лазарова
77
Мъжете харесват пищни жени! Защо ли?
Снимка: Reuters

Ким Кардашиян, Бионсе, Алиша Кийс, Салма Хайек, Кристи Али, Марая Кери, Дрю Баримор, Кейт Уинслет... Знаете ли какво е общото между тези известни дами? Те не само са успешни, красиви по свой начин, но притежават закръглени женски форми, по които мъжете са луди. 

Точно така! Мъжете харесват пищността на женското тяло, а в следващите редове ще видите и защо е така. 

Закръглените жени имат по-големи гърди 

По-голям процент от дамите със секси закръглени форми могат да се похвалят и с красив и голям бюст. Мъжете харесват големите гърди и за тях няма значение колко допълнителни сантиметри имат жените около талията и ханша. Затова, дами, гордейте се със закръглените извивки на тялото си. 

Изглеждат по-плодовити 

Друга основна причина мъжете да бъдат привлечени към закръглените дами всъщност е биологична. Господата свързват подсъзнателно широки бедра и големи гърди с плодовитостта. Една жена спищни извивки е сигнал за мъжете, че е подходяща за зачеване. Но дори и да не са готови за бебе, фактът, че жената изглежда плодовита, прави желанието за сексуален контакт още по-голямо. 

Класическа форма 

Ако върнете времето назад и погледнете в историята, всички статуи, нарисувани картини, изпети песни, са вдъхновени от закръглените женски форми. От Древна Гърция до Ренесанса, жените, които са имали големи бедра и гърди са приемани като красиви. 

В по-късен етап от историята по време на различните икономически депресии, пищните жени също се радвали на голямо внимание. В съзнанието си мъжете свързвали техните форми със здраве и богатство.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
4
 
3
 
! Отговори
ПорЦелан преди 9 години
Аз пък харесвам малки женички със стегнати гърди и дупе като барабанче!
52
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истинската жена е пищната жена.
51
0
 
5
 
! Отговори
ВАЗЕЛИН С преди 9 години
На Баба Волга багажника!!!
50
4
 
3
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Абе като гледам минусчетата на коментара ми, които смятам за съвсем добронамерен и реален, защото мъжете харесват жени подобни на майките им, но явно пък има и мъже, които смятат, че майките им не са за харесване, тааааааааа, като гледам минусите и се зачудих дали не сте объркали заглавието? Не е трябвало пищни да пишете. По-скоро Дащни. Тях всички ги харесват!
49
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е за простолюдието, висшето общество е било слабо и бледолико. Всички са се стягали с корсети за да добият по-слаб вид. Явно тези заблени форми не са ги искали, но не са могли да се докопат до по-хубавия вид.
48
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Винаги са ме превличали пищните жени. Просто са по-красиви.
47
11
 
3
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Как защо? Защото майките им са такива.
46
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
РАЗНИ ХОРА ,РАЗНИ ИДЕАЛИ...
45
0
 
22
 
! Отговори
СЕКСИСТЪТ ДЖЕНТЪЛМЕН преди 9 години
Кой каквото си ще, в крайна сметка! Нямам някакъв, точно определен тип. Важното е формите, да и отиват. Да са хармонично развити. Ако може и сексапил/чар/!
44
1
 
20
 
! Отговори
Анониме 431 преди 9 години
Нищо не си разбрал!Кой ти е казал, че пищната жена има огромни задни части и бедра, че краката й не са стройни, че д/пето и не е високо, а бюстът й не е стегнат?Ами че точно при пищната жена личи дали е добре оформената и стегната. Анорексичката има само кожа върху костите и сухожилията си. Я погледни по-внимателно "Плейбой"! Колко често виждаш там анорексички?Но това не означава, че те критикувам за вкуса ти - всеки мъж да си подбира такива гаджета, каквито харесва. Това е правилното.
43
2
 
10
 
! Отговори
Sisi преди 9 години
Ашколсун на номер 58! Не само по-пълните жени, повечето пълни хора излъчват позитивизъм и аналогично оправят настроението на околните.
42
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защото имат големи ц*ци.
41
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На мен ми харесват по-пълничките повече. Не мога да си го обясня, но ме радват. Пък и по-голям избор, по-малко конкуренция. Но определено не е само заради това.
40
2
 
8
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
До машоЯВНО СИ ИМПОТЕНТЕН.НА ТАКИВА И ВИАГРАТА НЕ ПОМАГА!!!!!!!!!!!!!
39
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Умира Гарабед и се явява пред св. Петър, който му казал:- Гледай сега, ти си бил голем коцкар, на кантар си между рая и ада, затова ще бъдеш подложен на изпитание. Сложил му на гърба един кош, в него всички жени с които е спал приживе и го пуснал да тича към райските порти, а отзад да го гони една ламя. Спринтира Гарабед и пуска жените да бяват ламята. Тичал, пускал, на една крачка от рая бърка, коша празен и си рекъл:- Ех, ***... стара, що не е...х оная гърбавата.
38
0
 
9
 
! Отговори
Онуфрий преди 9 години
До АнонименДобре де, трябва и да е стегната. А за някои, задължително и млада! Който не я ще, да хваща дъска, за сърф.
37
1
 
10
 
! Отговори
Онуфрий преди 9 години
До Анонимен/51Оти бре! Марая например, не е лоша. Има какво да пипнеш.
36
1
 
29
 
! Отговори
Аспарух преди 9 години
До машоКви прасета бее, говори се за пищни жени....е много ясно, че ще харесвам пищните, кво да правя със суха и хърбава жена......
35
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бат'Минко-ПРЕЗИДЕНТ!
34
25
 
15
 
! Отговори
машо преди 9 години
Това не е вярно! Само дебелаците живеят с тая илюзия. 9 от 10 мъже не харесват прасета:)