Как да задържите интереса на любимия си

Няколко съвета, които ще ви помогнат в начинанието
30 мар 2015 23:00, Теодора Драгоева
7
Как да задържите интереса на любимия си
Снимка: outnow.ch

В момента вие и вашият партньор може да се обичате, връзката ви може да върви по мед и масло, но нямате гаранция, че това ще продължава вечно. Всъщност в живота винаги нещата се променят, така че трябва да бъдете подготвени за тях.

Разбира се, не е задължително промените да бъдат в отрицателна посока, но след известно, по-продължително време отношенията между двама души биха могли да се влошат. Не един и два са случаите, в които женени двойки започват да спят в различни легла или пък да се карат за всичко, по което имат различни мнения.

Същото може да важи и за двойките, които са заедно от по-дълго време. Нещата не бива да се случват по този начин, защото хората имат нужда да се обичат и да бъдат щастливи един с друг. Това включва и полагането на определени усилия от тяхна страна. Що се отнася до жените, хубаво би било те да поддържат постоянен интереса на своя любим.

Ето как:

1. Бъдете спонтанни

След като двама души са прекарали известно време заедно, те попадат в клопката на рутината. Виждат се определени дни, ходят на определени места и излизат с определени хора. И макар че няма нищо лошо в спокойната и приятна рутина, от време на време тя трябва да бъде прекъсвана с нещо неочаквано. Изненадайте любимия си с резервация в някой нов ресторант, купете билети за концерт или направете нещо друго, което е необичайно за вас като двойка.

2. Поддържайте доброто му впечатление

Разбира се, не е нужно да носите грим през цялото време или пък да не си позволявате да му се показвате в спортен екип. Просто понякога трябва да се правите красиви и неустоими само за него. Купувайте си ново, секси бельо или рокля, благодарение на които той няма да може да откъсне очи от вас. Това ще се отрази добре на вашето самочувствие и ще ви накара да се чувствате по-уверени в себе си.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
!!! преди 9 години
3: "По съществено е да можеш да запазиш любовта, то е нещо като да потдържаш огъня вечен!!!"Нито е толкова запазване на любов, нито е подържане на огън.По скоро трябва да запазиш любопитството си към другия човек и да те вълнува това как се променя той, как се променяш ти, как се променя света, докато вие се променяте. Оставиш ли себе си по течението и загубиш ли интерес - закотвяш се в миналото и любов и огън са до там. Обикновено хората се карат не за настоящето,а за отпечатъци от миналото.
4
1
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
3: "Интерес е докато опознаеш напълно някого!!!" - хм. Аз онзиден бях съвсем различна от това, което бях вчера, ама щом някой си въобразява, че може да познава моето АЗ, което е запомнил отпреди седмица, нека. Толкова за пълното опознаване. ДА си паметник неподвижен, дето го *** птиците и го вали дъжда и го пече слънцето, да речем, че си оставаш същия, ама да си жив...една книга даже да прочетеш само и се променяш. Ама щом си вярвате, че познавате друг човек? А себе си познавате ли?
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде е !!!Да дойде и да ни осени с мъдростта си!
2
2
 
4
 
! Отговори
Тц! преди 9 години
Не ме кефи статията! Интересът се задържа като си останеш загадъчна, макар че нищо скрито покрито няма на този свят! По съществено е да можеш да запазиш любовта, то е нещо като да потдържаш огъня вечен!!!пп. Интерес? Интерес е докато опознаеш напълно някого!!!
1
1
 
10
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Самоизмамите около някоя жена,която сме...обичали,приличат на...ревматичните болки;никога не можем да се...освободим от тях.Х.Бек