Етикетът за запознанства в различните страни

Как да си хванете гадже в друга държава
98
Етикетът за запознанства в различните страни
Снимка: outnow.ch

Всяка страна има свои традиции, културни и поведенчески особености. Това важи и за срещите с противоположния пол.

Ето и какъв е етикетът е различните страни:
Малта – когато посещавате дома на половинката си, винаги трябва да носите по нещо – бонбони цвете…

Исландия – голотата е на почит. Исландците не излизат по срещи, преди да правят секс, а обратното. Не се шокирайте от откровените им свалки.

Чехия – ако ще подарявате цвете на някоя дама от тази страна, задължително заложете на рози или лалета.

Холандия – без значения кой кого е поканил, сметката се дели по равно.

Финландия – целувките на публични места са забранени. Не очаквайте от мъжа да ви казва често „Обичам те”. Това се случва само на сватбения ден и на смъртния одър.

Швейцария – танците са най-добрият начин да привлечете вниманието на другия пол. Стоящите в ъгъла изглеждат подозрително и биват избягвани.

Ирландия - срещите обикновено се провеждат в барове/пъбове, така че очаквайте да ви напият.

Великобритания – хората на Острова си падат по онлайн запознанствата. Първо е сексът, а после срещите.

Полша – жените там са доста упорити и ако искате да ги свалите, се пригответе за голямо ухажване. Излизането на срещи е традиция и мъжът винаги плаща.

Португалия – никога не носете на една жена букет с 13 цветя, защото това се счита за лош късмет. Не трябва и да са червени, защото го приемат като знак за революция.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
Жан Кретиен преди 9 години
До 95Госпожо, явно в човешкия МАКРО-космос. Е както, и при човешкия МИКРО-такъв!А именно, за една кесаща и очакваща яйцеклетка. Застанала на блажен остров, в трепетно очакване. Се борят(плуват), милиони "спермо-човечета"! Но човечетата, поне загиват, без да усещат нищо, без мъки...Докато, големите човечета, през цялото време са в съзнание. И осъзнават, какво става и ги очаква...Битият бит, такованият такован...амеен!
59
0
 
1
 
! Отговори
!!! преди 9 години
94, няма нищо сложно. Толква е *** живота, че няма накъде. Единственото, което може да те натовари е тъпотията на тези, които не са изкретали до твоето ниво на развитие и ги виждаш как правят блутално *** и погрешни ходове, но не можеш да помогнеш. Ни думи, ни съчувствие, ни разбиране, ни помощ помагат. Трябва да си го изпълзят и това е. Тежкото е докато схванеш, че трябва да пуснеш и да ги оставят да се гърчат както намерят за добре и да спасяваш себе си. За друг - ценен. Елементарно.
58
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много знаете вие, а всичко е толкова сложно и объркано. От човешкият род, способности само,за зло и одумване. Как можах, да съм част от вас, безкрупулни зли хищници, говорещи, безчуствени зверове...чужди ми бяхте и така си останахте! Но скоро, ще си отида, на мястотоСИ. Дано да ви заббравяОКОНЧАТЕЛНО
57
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
добре, добре... спри, че почна да ми става гадно само като чета. Хайде лека!
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истинския мъж -Чук и Бег и казва,точно ясно и конкретно,без притеснения.Всично беше секс и приятно изкарване.Инфантилния-Чук и Бек,пускаш ми смс не отговаря.Сменя си телефона,крие се не отговаря на обажданията.Крие се.Жени с първия описан-разбира от дума и връзката е приключила.Вторите жени с Инфантилния-там няма преключване,там работата е възможно и да отиде и към Дебелата Жена в Мъжка кожа.Т.Е работа да се пренесе в какво ли не подобни взаимоотношения.Много е ясно,че се скриеш,ако те шашкат
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ти ги описа.Нужно ли е да цитирам!? Едни Жени си падат по типичния мъж.Далеч от представите на Жени,които са готови и от съжаление да бъдат ? Мъж.Докато при горе описаните Жени,няма как да се случи, това нещо.Мъж в истинския смисъл на думата.Не лапе на принципа"на ти си куклите,дай си ми парцалите", при всеки проблем.Не са им по вкуса!!! Не ми ясно, как се отдръпват и какво що!Но,? Въобще не би им направил впечетление, подобен инфантилен герой.Той стана Интернет Герой,който и да е той !!!
54
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
89, "Истинските Жени не се занимават с недорасли за възрастта си момченца". Във връзка с това, какви са тези жени, които се занимават с подобни типове мъже? Я да ми ги обрисуваш.
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И след,време ауууууу...,тя не ме помни изобщо не съм я впечатлил.Много ми е интересно,какво да ти помни!? Истинските Жени не се занимават с недорасли за възрастта си момченца.А с Мъж!!!! Как си е!!!!
52
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
87, ама къде прочете, че си губя времето или прекарвам каквото и да е време с инфантилници? Не си въобразявай. Просто обяснявам, че и такива се срещат. За огромно съжаление - ако не се скрият под фустата на някоя, първо на майка си, после на някоя фустолетка, на някоя по-възрастна женица, която ги е хванала да ги обслужва сексуално извън семейното им гнездо или пък на някоя ?***, дето ще и плати, че да се залъже, че е мъж, за огромно съжаление - това са женички родени в кожи на мъже. Нека.
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жената си е с мъжкар,а не си губи времето с неясни инфантилни индивиди.
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това поведение е такова. Не ти и трябва се занимаваш с инфантилни люде.Мани го.Намери си мъж!
49
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
81, "Играч е за това.Прави се на дете.Чук и Бек."Къв играч бееее?! Аман от аматьори. Правел се на дете? Ами нали като го гледам няма да изпитам женски чувства, а ще изпитам едно тъпо съжаление. Даже безплатно ще го подаря и после безплатно пак ще го смачкам селския бекк. Да ходи да играе на жмичка и на криеница с инфантилните си женици, които ще го залъжат и ще го накарат да че чувства уж като мъж. Мъже наужким. Недорасляци всякакви. Лека вечер, че този ме отвя. Избистри ми се малко.
48
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Еххх...Майка му, баща му, другарката от детската градина, първата му любов, онази някоя си там пета -десета - тридесета.... Докато господинчото се чуди и мае за специалната жена, специалната жена взела, че срещнала специалния мъж. Ей го, един такъв, преди час ми се яви.Няма притеснения, няма мрънкане, няма тишина, няма неловки мълчания да се чудиш какво да кажеш,застанал изправен пред мен, усмихнат, коректен, даващ решения, търсещ вариант.Иска ли Мъж-ПРАВИ ГО! Не иска ли-намира оправдания.
47
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
78, в коментар 75 се обръщаш към 71. В момента 71 е мой коментар, затова ти отговарям.
46
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
76, жената, която ми описваш е от онези, които си бият много здрава дуспа. В такива ситуации се чудя, а ролята на мъжа като избира такава злодейка къде е?
45
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
75, ама как ще превърнеш един Мъж в дете, ако той сам не се поддаде на това ролево разпределение? Колко време ти трябва, че да схванеш, че мъжът е от типа детенце или от типа -няма да стане твоята дресура? Колко да е нужно? Те тези неща стават ясни изключително бързо. Всички коментари мои от вчера идеално описват ситуация на мъж, който чака да го дундуркаш. То само подходът му към теб показва, с дете ли си имаш работа с пораснал, знаещ си ролята мъж.Скандалите са за слепите жени-превъзпитателки.
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предпочитам скандинавки в България,пият здраво,плащат сметки и не се дърпат,когато се стигне до леглото!Рускини и украинки,същато работа само дето не са от най щедрите и то не защото не искат,а просто защото нямат достатъчно. Иначе даже и като си заминат,продължават да ти пращат подаръци. А българките са само златотърсачки ! Не че не се продават за по две питиета,но по принцип са егоистки.Полякини и чехкини също са готини! Пийват си и не се дърпат,даже и си плащат!
43
0
 
0
 
! Отговори
Пища Хуфнагел преди 9 години
Много шум, за нищо!
42
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
"Това обеснява нещата ,защо се одръпва изведнъж.И започва да си търси извинение..."Сигурно масовката, от тези, които не са от сорта на "чук и бег" (първи тип) са точно такива. Имам чувството, че са гледали всички един и същи филм или майките им са им чели от една и съща приказка, която не ми е понятна и само го въртят пред очите ми. Друга част са чисти гейове. Последните са мъже, които си кютат, нито флиртуват, само си мълчат и не действат и чакат някоя да ги вземе и да ги осинови като дете.
41
0
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
...Значи пускат си въдиците, ама като трябва да се свърши нещо реално се правят на ощипани женички. Наричам ги така, защото и аз съм го правила съвсем съзнателно, ама съм женско, нали? Избягвам такива ситуации, за да не подвеждам мъжа, ама да ми го прави този номер на мен, мъжко същество и да ме кара да се чувствам като самопредлагаща се, натискаща се на господин Гейчо, с голямата уста и нулевата смелост, е, няма как да стане. Затова такива ги отбичвам бързо. За такава пасивност иде реч.