Жертви в името на любовта

Има някои неща, от които трябва да се откажете
55
Жертви в името на любовта
Снимка: photl.com

Намирането на любовта на живота е грандиозен момент. Но любовта трябва да бъде обгрижвана и подхранвана, както всяко друго нещо, изискващо внимание и старание за съществуването му.

Има някои неща, от които трябва да се откажете в името на истинската любов. Любовта иска жертви, които ако сте добър екип, няма да усетите като лишения, а като нещо, което трябва да направите заедно. 

Усамотение 

Винаги ще сте свободни да се скриете в някоя празна стая, за да се насладите на няколко мига усамотение. Но като цяло животът ви вече няма да е лишен от чуждо присъствие. Ако шефът ви се е развикал в работата, половинката ви е човекът, който ще ви изслуша как е минал денят. 

Ако имате проблеми с парите или с каквото и да било друго, трябва да ги споделите с партньора си – вече не сте сами и всичко трябва да бъде обсъждано, така че усамотението в пълния смисъл на думата вече е невъзможно. 

Егоизъм 

Когато сте сами е здравословно да мислите за себе си в единствено число. Това е и най-добрият начин да израснете в кариерата, докато сте сами и имате възможност да се концентрирате върху работата. 

Но когато сте в сериозна връзка, няма как тя да просъществува, ако продължавате в същия дух. Не бъдете егоисти и се научете да отделяте достатъчно време на половинката си, за да внесете баланс във връзката си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: секслюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
P.SДа вмъкна Жената с !!!-те въобще не я познавам, нямам нищо общо с нея.По вероятно да е Мъж !!!Всъщност ,въобще не ме е еня,кой е зад !!!Но,някак си си допадате в бъртвежите.И взаимно си вярвате,докато се "пускате по пързалката".Със здраве!
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чакай.....! Въобще нямам намерение повече да се занимавам с теб.Така,че ей там в интернет в рейса в колата,рикша, както ги пишеш,така с тях.Мен в твоите начинания и помисли не ме бъркай.Анализирам го!?Блаженни са верующите!!!Амиго!
29
2
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Имаме нова звезда (49, 50, продължавай да ме анализираш, забавляваш ме)! Която май всъщност е !!!, само дето не се подписва. Хубаво е, че ме намираш антипатичен, това е и целта.Май стига толкова за днес. Утре пак ще се подписвам с три удивителни, ще бъда още по-антипатичен, особено спрямо 90-годишната жена (!!!). Лека вечер!!!!
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Той е някакъв самотник,който пише се представя за много хора.За да се прави на такива,като теб да им е интересен.А,всъщност е пълна скръб и някава скука изпразнена от съдаражние ,човек.Кух отвътре, емоционално празна душа.Не...той няма и душа има някави зачатаци на душа.Душевния му комфорт е отишал на кино.Гола вода! Просто се чудя що живее и заради кого!?Явно ей ,такива като теб изкуствено го поддържат с доброто си отношение и внимание.Басиииии,жалка скука е!
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На мен лично ми е ужасно антипатичен.Много му отдаваш внимание.
26
1
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
47, разсмя ме. Нямам нужда от интернет за такива работи.
25
1
 
1
 
! Отговори
!!! преди 9 години
45, много е просто: не ми харесва как се нахвърляш върху други коментиращи (например вчера върху Леси), гаврейки се с коментарите им, които нямат нищо общо с теб и при последвалата реакция от тяхна страна се заинатяваше и се заяждаше с тях, при това с удоволствие. Сега аз ти отвръщам със същата монета. Харесва ли ти?И не, няма да се разберем. Ще обозначавам коментарите си по същия начин като теб. След като се държиш като cyber-bully, трябва да можеш търпиш същото и върху себе си.
24
1
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
41, нямаш отговор, поне не смислен, затова се измъкваш.
23
1
 
4
 
! Отговори
до 36 преди 9 години
Жена на 90 има емоция към съвсем първични и битови неща (манджата, топлото), щото за друго не й е останал акъл.
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
SisiTова не храни,добри чувства.Особенно,когато нещата излизат извън рамките на допустимите човешко отношение.От някого други го към някого друг.Преключих!Вече можеш да Спиш спокойно!Спокойни сънища!!!
21
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
SisiАз например много се обиждам,когато някой ме заговори и след ,това така да извъртят нещата и да кажат ,че ме сваля.Не, не ме сваля.Работи с мен!Това ,че мисленто е на джиджибаец не е мой проблем.И има проблеми в общуването с мъже, връзка и прочие.Хубаво...се в дугите се вглеждаш.... лол и кое му е хубаво.Ми....прави и ти любов.Може би ,няма да ти прави ,такова впечатление, че Лейла и Скупър си работят и са тандем.Ти ги виждаш, като партньори.
20
1
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
36, о, ти си видяла всичко!!! Ми дай да ти издигнем храм на мъдростта, ти да седиш на трон пред олтара и ние да идваме на аудиенция и да ти се кланяме?
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сбогом!!!!
18
1
 
1
 
! Отговори
Sisi преди 9 години
Приятни спорове на полето на психологията и лека нощ!:)
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
SisiНеизбежно е в процеса на работа да говориш с мъж/жена.Взависимост с кой работиш.Това,означава ли в твоите представи,които за мен лично са страшно изкривени.Относно вид общуване,комуникация.Свалката,натискането,харесването,чувставата,любовта скъпа ми Sisi са съвсем,друго нещо.Разграничавай работата си и от деловите си начинанияХората не са като теб.Те имат и личен живот,извън работата.Нелепо е да казваш,че този и онзи се "свалят".Работата им изискава да работят заедно.И толкова!
16
2
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
28, не си малко дете, но се държиш като такова, при това вироглаво малко дете. Изобщо не се усещаш, че се будалкам с теб през цялото време и точно като вироглаво малко дете искаш ти винаги да си отгоре, последната дума винаги да е твоя. Още от коментар 2 те дърпам за опашката и ти упорито държиш да ми докажеш, че си перната. Казвам ти, че няма да разбереш, дори ако ти обясня като на малко дете и ти скачаш първосигнално "Аз не съм малко дете!". Да ти обяснявам ли още или почваш да вдяваш?
15
1
 
1
 
! Отговори
Sisi преди 9 години
Извън работата е същото - има автобуси, метро, заведения, приятелски кръг - и там се държат по същия начин. Затова се нарича психологически комплекс(усложнение) защото е навсякъде с теб и не изчезва.
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
SisiЕдин въпрос към теб? Как го правиш ти, това нещо при условие,че не познаваш нито една Жена на ?????Мъже,които "сваляш"?Все,пак да докажеж пред себе си ,че си нещо по от другата, трябва да имаш насреща мерило.Как го правиш!?Нещо не си ми много ясна!?Това не се хвърля просто,така в пространството.Някаква си жена/мъж сваля в офиса на поразия колежки и колеги.А извън работата е историята.Нещо ,твоята работа от мааааалата клюката.Ако за клюката,всеки го може,но не е точно,така!
13
1
 
1
 
! Отговори
!!! преди 9 години
25, а не се ли усещаш, че... какво ли да ти обяснявам, и да ти обясня като на малко дете, няма да го разбереш.
12
1
 
2
 
! Отговори
Sisi преди 9 години
Или жена, която знае, че повечето мъже не я смятат за привлекателна, но не просто се отдава на разкрасяване, а например започва грозно да обсъжда външния вид на другите жени или - още по-лошо - започва да сваля всички ангажирани мъже наоколо, само за да си докаже, че не е по-лоша от жените им.