Жертви в името на любовта

Има някои неща, от които трябва да се откажете
55
Жертви в името на любовта
Снимка: photl.com

Намирането на любовта на живота е грандиозен момент. Но любовта трябва да бъде обгрижвана и подхранвана, както всяко друго нещо, изискващо внимание и старание за съществуването му.

Има някои неща, от които трябва да се откажете в името на истинската любов. Любовта иска жертви, които ако сте добър екип, няма да усетите като лишения, а като нещо, което трябва да направите заедно. 

Усамотение 

Винаги ще сте свободни да се скриете в някоя празна стая, за да се насладите на няколко мига усамотение. Но като цяло животът ви вече няма да е лишен от чуждо присъствие. Ако шефът ви се е развикал в работата, половинката ви е човекът, който ще ви изслуша как е минал денят. 

Ако имате проблеми с парите или с каквото и да било друго, трябва да ги споделите с партньора си – вече не сте сами и всичко трябва да бъде обсъждано, така че усамотението в пълния смисъл на думата вече е невъзможно. 

Егоизъм 

Когато сте сами е здравословно да мислите за себе си в единствено число. Това е и най-добрият начин да израснете в кариерата, докато сте сами и имате възможност да се концентрирате върху работата. 

Но когато сте в сериозна връзка, няма как тя да просъществува, ако продължавате в същия дух. Не бъдете егоисти и се научете да отделяте достатъчно време на половинката си, за да внесете баланс във връзката си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: секслюбоввръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Sisi преди 9 години
Само дадох пример. Става дума за мъж, който гласни или негласно се смята от болшинството жени за непривлекателен. Не казвам например, че няма жена да го хареса или жена му не го харесва. Но когато един откровено непривлекателен мъж досажда на всички колежки в офиса със свалки или на всички колеги-мъже с разказите си за сексуалните и любовните си успехи - това е случай на типичен комплексар.
10
0
 
2
 
! Отговори
!!! преди 9 години
20, желание да бъда теб? Чак толкова ниско не мога да падна.
9
1
 
1
 
! Отговори
до 19 преди 9 години
Ти май наистина само търсиш с кого да се дракаш. Питаш какво значи думата, човекът ти обяснява и ти дава пример, а ти пак да покажеш колко си по-умна. Ето за това говори той.
8
2
 
0
 
! Отговори
!!! преди 9 години
Разбира се, че този коментар беше мой! Аз го написах. И каква е тази самозванка по-долу, дето се представя за мен?Аз съм си аз и съм единствена. Няма да ми ползвате ника, ЕЙ!!!
7
1
 
1
 
! Отговори
Sisi преди 9 години
,,Комплексиран,, означава човек, който осъзнава нещо като свой недостатък, но не го признава ясно пред себе си или другите, а се опитва да се убеди, че това, което смята за свой недостатък, всъщност не е такъв. Някои дори започват да убеждават себе си и света, че недостатъкът е качество. Но има някои неща в поведението на такива хора, които ясно показват, че съмнението в ,,комплексара,, си стои на полусъзнателно ниво. Например грозните и дребни мъже много често се изживяват като донжуани...
6
1
 
2
 
! Отговори
до !!! преди 9 години
А, не така. Самата ти я употребяваш често спрямо останалите участници в дискусиите на сайта. Освен това я ползваш и в разсъжденията си спрямо мъжете като цяло. Разказваш и случки, като оная за една мацка, дето излязла на среща с някакъв тип, който си показал комплексите, викайки в ресторанта, а тя потънала в земята и повече не повторила да излиза с него.
5
1
 
1
 
! Отговори
до !!! преди 9 години
!!! помилуй, молимся !!!-у за ооооще по-големи "мъдроооостииии"...Ама той *** и комплексиран ли беше? Важно е да знаем, все пак.
4
1
 
0
 
! Отговори
до !!! преди 9 години
Молих се смирено и пламенно! И ти ме чу, появи се и грейна уеба наш насъщний, като слънце след дъждовен ден!Хайде, чети по-бързо, че сърце не трае!
3
1
 
1
 
! Отговори
до !!! преди 9 години
Чаках търпеливо цял ден да се появиш, а това не е малко! Заслужавам си наградата.Сега ни обясни за комплексираните мъже, заради които не си струва да жертваш нищо, а направо ги пращаш в кофата за ***. За предпочитане без значение има ли връзка със статията. Ама дълго и изчерпателно, до пълно втръсване. Хайде!
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама хайде !!! да се яви и веднага да почне да проповядва.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За тези неща човек и сам се досеща още в тийнейджърска възраст, с изключение на душевно сакатите, егоистични мамини синчета и дъщерички.