Перфектната отворена връзка

Какви са правилата, когато искате да спите и с други хора?
9 апр 2015 22:30, Мария Дуковска
51
Перфектната отворена връзка
Снимка: Outnow.ch
Да правите секс с някой друг, освен с половинката си, автоматично изглежда като най-подлото нещо на света, като непростима изневяра. Освен ако не се намирате в отворена връзка.

Най-общо казано подобни отношения са уговорени от партньорите предварително, като те дават право на мъжа и жената да имат сексуални изживявания с други хора, освен с човека до себе си.

Въпреки че отворените връзки все още са тема табу, има двойки, които предпочитат този избор пред моногамията. В случай, че и вие самите обмисляте идеята да „отворите“ своята връзка, първо трябва да помислите за някои важни неща. Ако пък искате да направите всичко перфектно, трябва да следвате определени правила.

Ето ги и тях:

1. Разберете какво наистина означава отворена връзка

Много хора смятат, че връзките от разстояние всъщност са отворени. Двамата партньори се виждат с други хора, когато са сами, но не обсъждат темата. Отворената връзка изисква честност и откровеност, ето защо тя е нещо различно. Отворената връзка признава, че мъжът и жената могат да задоволяват сексуалните си нужди с други хора, без това да се превръща в проблем. Иначе в останалите случаи – ако наистина сте в хармония с това, което правите – защо го пазите в тайна?

2. Бъдете сигурни, че избирате отворена връзка заради правилните причини

Искате подобна връзка само за да бъдете с други хора? Или по-скоро имате интерес към чисто физически отношения с тях, но държите да запазите своята емоционална, духовна и сексуална връзка с постоянния си партньор?

В основата на отворената връзка стои обичта към вашата половинка, която поставяте на първо място пред всички други. Ако искате да имате любовна и сексуална връзка с повече от един човек, значи вашето решение е полиаморията.

Останалите съвети може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
У нас "отворен преди 9 години
създават хора, които чрез брака решават някакъв проблем. Например, навремето хора от провинцията така "купували" софийското жителство. Понякога такива бракове дори не се консумирали, а онзи, който получавал жителството, давал на брачната си половинка уговорена сума пари. След известно време се развеждали.Мамини синчета и дъщерички се уговарят "да се вземат", защото родителите им са обещали някакви облаги,когато видят внуче. Разбират се всеки да е с независим личен живот без да се хвалят с това.
3
2
 
8
 
! Отговори
Nobody преди 9 години
Ех, Минкоооооо..... Че си и вЕрваш..... А авторката не е зле да се прекръсти на Дудуковска.
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Минко пак се размечта.
1
2
 
9
 
! Отговори
Пища Хуфнагел преди 9 години
ВСИЧКО, НА ТОЗИ СВЯТ. Е ПЕПЕЛ И СУЕТА!