Какво е да имате връзка с жена Водолей

Кои са отличителните черти на дамите от тази зодия
15 апр 2015 11:26, Теодора Драгоева
10
Какво е да имате връзка с жена Водолей
Дауцен Крос е Водолей; Снимка: Vogue

Ако си имате работа с жена Водолей, първото, което трябва да знаете е, че не бива да се опитвате да я ограничавате и да я карате да се вписва в стереотипи.

Дамите с тази зодия са точно това, което вие никога не сте очаквали и в никакъв случай не бива да смятате, че те биха се съгласили с всичко.

Жената Водолей е вихрушка, изпълнена с вътрешна сила и мощ, което може да е малко плашещо при първия контакт с нея.

Ако „преминете през бурята“, ще намерите една интелигентна, независима и най-вече оригинална по същността си дама. Много от представителките на този зодиакален знак имат замечтан подход към живота и са изпълнени с брилянтни идеи.

Дамата, родена под знака на Водолей, е странна – тя е загадка. Непредсказуема. Не обича да ѝ казват какво да прави, но пък е готова да се притече на помощ, когато имате нужда от такава.

Друго характерно за жената Водолей е, че тя е способна да контактува с хора от много и различни сфери, независимо от тяхната възраст или пък сфера, в която се изявяват.

Представителките на зодия Водолей обичат да пътуват, а в личен план мразят промените. Това е свързано с тяхната лоялност и привързаността им към миналото.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 1Това, преди еволюцията.***!
5
0
 
2
 
! Отговори
9 преди 9 години
Януарски-страшно дърво жени,Февруарски-приказка
4
2
 
5
 
! Отговори
За жените не знам,но преди 9 години
мъжът Водолей понякога е измамник - представя се за такъв, какъвто не е /кариера,обвързаност/. Някои от тях са използвачи. В това отношение също са склонни към измама - представя се за финансово закъсал, та да не води жената на разходки и свързаните с тях разходи, а да бъде посрещан в дома й с ядене и пиене, ако може - и с преспиване. Също така, иска пари назаем и изтъква сърцераздирателни причини.После започва да ги връща на малки части през големи интервали. Две мои приятелки попадаха на такив
3
0
 
5
 
! Отговори
Дама Водолей преди 9 години
Тъй, тъй... Ами че право са казали хората. Повече няма да казвам, че да си остана загадка.. :о)
2
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
стига с тия ИЗМИСЛЕНИ зодии и други простотии, побърквате само хората. И ВИ ПЛАЩАТ ЗА ТОВА. хОРА БАЗИРАЙТЕ СЕ САМО НА ВСЕПРИЗНАТИТЕ И ПРОВЕРИМИ НАУЧНИ ФАКТИ. зОДИИ НЯМА ОСВЕН В ГЛАВИТЕ НА ШАРЛАТАНИТЕ И НА НЕГРАМОТНИТЕ СУЕВЕРНИ ХОРИЦА.
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Интелигентни са.