Любовен хороскоп за 20 – 26 април 2015

Седмицата ще бъде наелектризиращо любовна
Обновена: 21 апр 2015 14:14 | 20 апр 2015 08:31, Михаела Лазарова
1
Любовен хороскоп за 20 – 26 април 2015
Снимка: photl.com

Слънцето навлиза в знака на Телец и напомня на всички, че чувствените удоволствия в живота трябва да бъдат с приоритет. Седмицата ще бъде наелектризиращо любовна. Ето какво показва звездната карта за отделните зодиакални знаци. 

Овен

През тази седмица, когато става въпрос за любов, може да очаквате късмет. Обвързаните Овни ще получат приятна изненада от любимия човек, а ако сте самотни, имате голям шанс да срещнете перфектния партньор. 

Телец 

Слънцето е във вашия знак и вие сте готови да блеснете в цялата си светлина и това ще бъде забелязано от всички. Самотните Телци ще получат допълнително внимание от противоположния пол.

Обвързаните ще имат възможността да се насладят на хармонията на своята връзка. Вашата управляваща планета Венера също ще бъде хармонично свързана с Юпитер. Може да бъдете сигурни, че ще получите каквото искате от живота ... и любов! 

Близнаци 

Позитивни вибрации очакват Близнаците в сектора на социалните взаимоотношения и романтиката. След сряда необвързаните представители на зодията ще имат добри възможности за флирт. Раздвижете социалния живот, тъй като има вероятност да се запознаете с някоя ексцентрична и пленяваща личност.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
3
 
! Отговори
Таня преди 8 години
Явно ви свършиха идеите за новини и започнахте да пускате откровенни глупости.