Въпросите, които могат да направят живота ви по-хубав

Задавайте си ги често и ще усетите доброто им въздействие
24 апр 2015 21:56, Теодора Драгоева
3
Въпросите, които могат да направят живота ви по-хубав
Снимка: сп. YOU

Точният въпрос, зададен в точния момент, може да бъде ключът към мощната трансформация. Така че, ако искате да промените нещо в своя живот и най-вече в своята личност, трябва да умеете да си задавате точните въпроси, когато това е необходимо.

В случай, че имате нужда от изясняване на някои аспекти от вашия живот и/или по-голяма увереност, задаването на правилните въпроси със сигурност ще ви помогне.

Разбира се, ако обещаете да давате и честни отговори. Ето и кои са важните въпроси, които наистина могат да променят живота ви:

В момента какво е успешно в живота ми?
Човек цял живот се сблъсква с различни проблеми и това е напълно нормално. Въпреки това, за да бъдете щастливи, вие трябва да чувствате по-скоро щастие, отколкото негативни емоции. За да осъзнаете точно колко сте щастливи, помислете за това кои са успешните неща в живота ви в момента. Не забравяйте, че това могат да бъдат и нематериални неща като добро здраве, верни приятели, любящ любим човек и т. н.

Кое ще бъде това нещо, което ще има най-голямо положително въздействие върху живота ми, ако започна да го правя от днес?
Много пъти малките и постоянни жестове са много по-въздействащи, отколкото еднократната по-голяма промяна. Ето защо е нужно да насочите вниманието си към онова нещо, което (може би) отдавна искате да правите и което вероятно ще промени живота ви. Обмислете дали наистина можете да започнете постепенната промяна, която ще ви осигури един по-добър живот и не спирайте, докато не получите желаните резултати.

Още по темата можете да проветете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Случаен преди 8 години
Исках и аз да се изкажа по темата. Номер едно и две, много точен е отговорът Ви. Защото в БГ никой не ти помага, а по скоро всеки ти пречи. Всеки съвет дава но не на място и не в точния момент, За чуждия живот всички са разбирачи, а собствения си немогат да оправят. Затова изходът е един , отивай там където не ти пречат, а просто те възприемат нормално. Знам го от опит!
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Общият извод от задаването на тези въпроси ще бъде: "Бий си камшика и изчезвай оттук. Половината ти приятели са лицемери. Част от близките ти дават погрешни съвети - много ще загубиш, ако ги спазваш; не ги ли спазваш, ще ти скъсат нервите. Преди да се изнесеш, наритай няколко от шефовете - така ще направиш едно добро на колегите си, макар че повечето от тях не го заслужават. Наистина ли направи най-правилния избор в личния си живот?"