Любовта: Кога трябва да кажем "Край"?

Въпроси, които да си зададем преди всичко да свърши
44
Любовта: Кога трябва да кажем "Край"?
Снимка: Outnow.ch

Когато се намираме във връзка и настъпи моментът, в който се колебаем дали да сложим край на любовта или не, редно е да си зададем няколко въпроса. 

Раздялата е трудна и за двете страни. Решението да сложите край на връзката може да отнеме месеци. Необходимо е да се справите с чувството на вина, страх, тъга и т. н. 

Ето какво е добре да се попитате преди да кажете на половинката си "Край!". 

Удовлетворява ли ви сексуалният ви живот? 

Сексът е много важен елемент от отношенията. Особено в моменти на емоционално напрежение, той носи редица ползи, като спомага най-вече за облекчаване на напрежението, а също така формира и по-дълбока интимност между партньорите.

Имате ли радостни моменти заедно? 

Добрите взаимоотношения между двама души изискват добра комуникация, компромиси, доверие, но те също така трябва да имат здравословен баланс помежду си, да имат чести моменти на радост, забавление, да се смеят. Ако връзката ви е драматична, изморителна, не носи положителни емоции, по-голяма част от вашите взаимодействия са отрицателни, вероятно вече не сте един за друг.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: секслюбовромантика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
3
 
1
 
! Отговори
кали преди 8 години
Когато любовта угасне и няма истински чувства . Когато любовта си отиде . Няма ли истинска любов , няма и бъдеще връзката ви . Казваме край това беше с този човек . Когато даден човек не е този за когото сме мислили .
40
0
 
7
 
! Отговори
Двойно дребна:) преди 8 години
Аз че съм дребна, дребна съм ( не ментално, каквито признаци тук забелязвам).Но пък и пет билета до Бора -Бора да можеш да си позволиш" ей сега", осакатен ли си емоционално и красотата на Бoрилци няма как да видиш.:)))Благодаря, MDA :)
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някои са влюбени и се обичат.Няма, как да кажат край!
38
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като не те кефи много ясно,че е край!
37
0
 
5
 
! Отговори
Идилия преди 8 години
Аз подкрепям г-н "мда" :)Желая на него и съпругата му още много семейно щастие и сбъднати мечти :)Надявам се двойките, които се обичат и подкрепят като тях, да стават все повече!
36
6
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
33, г-жа Дребна Незлъч се хвана за Бора-Бора. Е, как няма да се хване за Бора-Бора, госпожа Незлъч. Тя само в Бора-Бора вярва! Ако не се беше оженил на Бора-Бора, а в село Борилци сигурно щеше пак да познаваш двойки като неговата, нали, г-жо НЕЗЛЪЧ?Ето такива кози най-мразя.НеВЯРВАНЕТО ми не е породено от злоба, щот след 10 мин мога да имам билет до зад БОРА!Ако БЕШЕ истински щастлива, г-жо Незлъч нямаше да напишеш изречението за жалко, жалко, жалко.... Жалка си, г-жо Незлъч.
35
0
 
6
 
! Отговори
мда преди 8 години
До ДребнаБлагодаря за поздравлението. Нямах желание да стигам до такива подробности и наистина не знам защо го направих. Искам да допълня, че живота ни не е приказка нито е изтъкан само от хубави моменти. Най-вероятно на моменти съм си досадна личност, като всеки с трески за дялане ,но тя си ме обича дори и такъв :) Колкото до Бора пожелавам Ви да го посетите с някой до себе си някой ден, мечтите са затова да се опиташ да ги постигнеш и да намериш нови след тях..
34
4
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
"Незлъчните" винаги са готови да се... подложат и да разцъкат ЕЙЙЙ, как не го срещнах аз!Нали, г-жо Доброта?!Горките двойки дето ги познаваш. Сигурно ги гледаш отстрани и си викаш еййй ЖАЛКО, докато се усмихваш и ти е красиво, нали, г-жо Незлъч? Поне изречението с ЖАЛКО да беше пропуснала, госпожо Дребна.
33
0
 
6
 
! Отговори
Дребна преди 8 години
За Бора- Бора Поздравявам. Жалко, че не съм те срещнала аз.:)) Познавам такива мъже и такива двойки. Винаги ме усмихват и ти е красивоКойто не вярва в това, да се плани със злъчта си.
32
4
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
А иначе вземете си "емоционалния изблик", рицарската броня за да защитите жената до вас от "присмеха" на такива като мен, желанието си да разбирате повече за хората, с които си разменяте коментари в някакъв виртуален сайт и се приберете вкъщи. Щастието, което се опитвате да пожелаете и споделите тук няма да бъде оценено. Не от такива като мен. Дано друг да се е почувствал вдъхновен. За мен това са глупости.
31
5
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
Не написах, че сте тук заради цъканията, а написах, че истории като вашата се харесват от жени, които обичат да вярват в подобни истории. Нежният пол, както ги наричате. Понеже не смятам, че съм от нежния пол, не защото не съм жена, а защото нежността към всичко друго, което не е растение, животно или дете отиде в канафката отдавна, когато коментирам тук, коментирам от позицията на темерут без емоции. В тази връзка "дълбоко наранената" е мъртво понятие, както е мъртво това, което я е създало.
30
0
 
4
 
! Отговори
мда преди 8 години
Мисля че започва да прозира подозрението Ви, че съм тук заради "цъканията" .Имах емоционален изблик, за който не съжалявам. Това за което съжалявам е, че проведох разговор с човек, който не само не пожела да разкрие нещо за себе си, но и не спря да употребява присмех спрямо мен и жената до мен. Смятам, че сте дълбоко наранена от нещо и Ви пожелавам да не Ви тежи повече. Не желая да "блесна". Не е толкова важно. Все пак Ви пожелавам да намерите щастието по своему ако не сте вече. Лек ден.
29
4
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
28, ама господине, моля Ви се, Вие сте интересния тук! "Нежния пол" има нужда да вярва на истории и да разбира емоционални мъжки коментари като Вашите.Аз не Ви вярвам, не толкова на фактологията аз сватбата, за Бора Бора, а повече за емоционалния изсипоч, който правите тук. Нека спра, за да може на фона на моите така ужасни коментари да заблестите Вие и емоционалните цъкащи по ръчичките да получат своето уникално морално удоволетворение.Всичко добро!
28
0
 
3
 
! Отговори
мда преди 8 години
Започвам да се учудвам на желанието ми да разговаряме при условие че от думите Ви лъха на неподправен присмех. Днес е петък и понеже ми беше натоварена седмица реших да разпускам по дълго от обичайното. Сега разбирам, че Вие наистина не ми вярвате на това което казвам и успоредно не пожелавате да разкриете нищо за себе си. Бих могъл да се свържем в нета да Ви покажа снимки от сватбата, но не мисля, дори това би Ви убедило в думите ми..
27
3
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
25, о да! Оооо да! Забравих, извинявайте.Естествено, че на Бора Бора! Къде другаде да се ожените!?Господине, какво точно Ви доведе в днес.бг?
26
4
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
Застанал господинът и тръгнал да обяснява как той и женицата му, която на 20 години не знам колко точно мъже е видяла, но няма значение толкова де, та те много са си повярвали милинките, че сега,10 години по-късно те си мечтаели и като станат на 90 пак да са така.Той пък, верен партньор, под пръстите му текат един любовни слова, направо да вземеш и да повярваш, да зацъкаш и цъкаш и цъкаш и да аплодираш таз любов неземна! Ама вЕрно ли? Значи тези 1001 нощи могат да минат на феновете на сериалите.
25
0
 
2
 
! Отговори
мда преди 8 години
Да както споменах по-рано оженихме се на остров Бора Бора на Френска Полинезия и макар да беше ад със апостилите и легализациите смятам че си заслужаваше труда... Интересно дали ще пожелаете да ми отговорите на въпроса Вие?
24
2
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
22, циничното? В никакъв случай! Засмях се съвсем искрено! Чак се учудих на естествената ми реакция, която се породи от този така емоционален Ваш първи коментар. Още се смея между другото. "Човек, който не желае да се примири с положението, в което е"? :D Продължавате да ме развеселявате. Учудва ме как е възможно да съществуват хора, които са на моята възраст, а емоционално са си останали на 13 години и вярват в някакъв приказен булшит и толкова много вярват, че чак събират приказни фенове.
23
1
 
0
 
! Отговори
=== преди 8 години
21, а извинявайте имате ли брак?
22
0
 
2
 
! Отговори
мда преди 8 години
Ако не е тайна бихте ли споделили защо циничното взима връх в разсъжденията Ви. Макар циничността да взема връх отдолу прозира интелекта на човек, който не желае да се примири с положението в което е.