Телефонен етикет на любовна среща

Не се "чеквайте", а се насладете на момента
10 май 2015 23:00, Мария Дуковска
3
Телефонен етикет на любовна среща
Снимка: Outnow.ch

Една от най-често срещаните грешки по време на първа среща е обсебеността от телефона. Много мъже и жени не могат да откъснат очи от мобилното устройство и с това дразнят човека срещу тях, особено ако се виждат за пръв път с романтични цели.

Голяма част от срещите приключват с пълен провал именно защото единият от партньорите постоянно гледа малкия екран, чати и трупа снимков материал за социалните мрежи, като по този начин не само игнорира, а и обижда другия.

Ето и какъв е телефонният етикет, който трябва да спазвате на първа среща:

Изключете звука

Идеята на първата среща е да опознаете човека срещу вас, а това ще стане като му посветите цялото си внимание. Светът няма да спре ако 2 часа не си вдигате телефона, така че не демонстрирайте неуважение към партньора и махнете всички разсейващи фактори.

Не правете снимки на храната, обстановката и дори на себе си по време на срещата

Поне веднъж може да пропуснете да се похвалите в мрежата къде и с кого сте били. Човекът срещу вас може да не се чувства комфортно да го щракате постоянно, камо ли да се озове във вашия профил. А и е доста детско и дори тъпо да снимате всичко около вас и да губите ценно време, за да го качвате и обсъждате с приятелите си в мрежата.

Не се „чеквайте“

Тази вечер е за вас двамата и не е нужно целият свят да разбере къде сте в момента. Идеята не е да се натресат неканени гости, нито излизането ви да се превърне в темата на вечерта. Ако сте приятели в социалните мрежи с човека срещу вас, може да стане неловко, тъй като под „чекването“ ви със сигурност ще се появяват провокативни коментари.

Останалите забранени неща може да прочетете в Tialoto.bg.


3
Още по темата: флиртсрещалюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
16
 
! Отговори
Един стар виц преди 5 години
Васко Кеца получил нобелова награда за популяризиране на най-безопасния вид секс.
Какъв е този вид секс?
Този вид секс (най-безопасният) е "Телефонна любов".