Какво издава езикът на тялото му?

Дали търси приятелство или секс
16 май 2015 23:00, Мария Дуковска
17
Какво издава езикът на тялото му?
Снимка: Outnow.ch

Истински джентълмен е трудно да се намери, особено млад. Има много момчета, които изглеждат като идеалните сродни души, но това е само защото се преструват, че се интересуват от вашата личност. Истината в много случаи е, че просто искат секс.

Ако не сте сигурни какъв човек стои пред вас, в следващите редове ще ви запознаем с няколко точни сигнала, че той търси само секс от вас!

Непрекъснато гледа деколтето, не очите ви

Когато вашият човек разговаря с вас, забелязвате ли, че неговият поглед постоянно се измества леко надолу? Мъжете лесно се концентрират върху женските прелести. Това е напълно нормално.

Но ако той продължава да ви гледа в „другите очи“, когато се опитвате да му кажете нещо, това е сигурен знак, че иска да прави секс с вас, а не да ви изслуша.

Заглежда други момичета пред вас

Не е добър знак, ако той заглежда безцеремонно други момичета, когато е във вашата компания.
Заглеждането отново е част от природата на мъжа, но ако той го прави всеки път, когато покрай него минава привлекателна жена, това вече е проблем. Ако на всичкото отгоре прави коментари за момичетата, които оглежда, тогава вече е време да си тръгнете.

Той ви докосва сексуално, не нежно

Има разлика в докосването, що се отнася до посланието. Мъж, който е емоционално и личностно обвързан с една жена, докосва с внимание, с нежност, целува по челото и е склонен да държи ръката на любимата си.

Мъж, който е заинтересован от сексуалната част от връзката, ще се стреми да ви докосне предизвикателно на места, които ще ви доставят сексуално удоволствие. Ще иска да ви обсипва с френски целувки вместо с нежни целувки по челото, косата или бузата.

Останалата част от статията може да прочетете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Леси преди 8 години
6, съквартирантката ми ме помоли да те питам какво да прави ако мъж не и дала да изяви таланта си в леглото ?
2
0
 
4
 
! Отговори
мда преди 8 години
Защо има толкова много хора които се опитват да разграничат секса от любовта. Както е вярно, че няма пълно препокриване между двете, така е истина, че без да има едното на другото нещо му липсва :) Секса гарниран с любов ( или ако предпочитате любовта гарнирана със секс) е нещо, което може да доведе до хармония и най-вече до щастлив семеен живот...
1
5
 
14
 
! Отговори
Анчо преди 8 години
Тази статия уби всичко децко в мен. :(