Какво иска силната жена?

Качествата, които независимите жени търсят у мъжете
17 май 2015 20:09, Теодора Драгоева
13
Какво иска силната жена?
Бионсе е силна жена, до която стои не по-малко силният Джей Зи; Снимка: Instagram

Казват, че независимите жени се справят с всичко сами в живота и не се нуждаят от мъж до себе си. Това, разбира се, не е вярно, защото всеки човек има нужда от обич. Една независима жена може да поддържа напълно здравословна връзка, но само с мъж, за когото е сигурна, че е подходящ за нея.
Въпросният мъж трябва да притежава някои качества, които са изключително важни за независимите жени. Ето и кои са те:
1. Доверие
Този вид дами ценят особено своята свобода и имат нужда от половинка, която да им има доверие. Това означава, че когато независимата жена реши да излезе и да се забавлява с приятелките си, мъжът до нея не трябва да ѝ звъни през един час, за да я „проверява“. Силните жени искат от мъжете до тях също да бъдат такива, но едновременно с това да осъзнават, че животът на половинките им не се върти само около тях.

2. Увереност
Ако един мъж се чувства несигурен, той много лесно може да проявява своята ревност. Ето защо е много важно до независимите жени да стои мъж, който е достатъчно уверен, за да не се притеснява от други представители на силния пол. Един уверен мъж не би ревнувал от колегите в офиса на своята любима, например.

3. Социални умения
Както независимата жена има свой живот и свои приятели, така и мъжът до нея трябва да бъде достатъчно социален и да умее да се забавлява без нея. Важно е жената и мъжът да си дават свобода и моменти, в които да останат сами. Това прави връзката по-стабилна и хубава, стига и двамата партньори да мислят по този начин.

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 3Не бой се, ти нямаш шанс да получиш каквато и да е жена. шамарът си го удари сам на себе си, дано ти се наместят чивиите.
4
1
 
6
 
! Отговори
преди 8 години
да вдига щанги, кво друго?
3
5
 
10
 
! Отговори
Сексист преди 8 години
Силната жена иска дресиран пудел на два крака, но баламите са много малко.10% от силните жени успяват да си намерят *** по собствен вкус, а останалите 90% вместо дете и внуче гледат вкъщи куче, това е.
2
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Какво иска силната жена?"Малко по-силен от обикновено шамар... така вместо за глупости и х***ища, ще мисли за семейството си...
1
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Какво иска силната жена?"- ами това което иска и слабата - един голям и надървен