Отличителните черти на жената Лъв

Какво е нейното отношение към различните аспекти на живота?
27 май 2015 21:35, Теодора Драгоева
10
Отличителните черти на жената Лъв
Чарлийз Терон; Снимка: Esquire

Жената Лъв няма как да не бъде забелязана! На нея не ѝ липсва самочувствие, обожава вниманието и обикновено успява да го получи. Дамите с тази зодия са страстни натури, което включва не само положителни, но и отрицателни техни черти.

Например, жената Лъв може да бъде избухлива, а лошото ѝ настроение най-лесно бихте могли да лекувате с комплименти и хубави жестове. Най-общо казано, „лъвиците“ са интелигентни и силни личности. Много от тях имат изявена творческа натура.

Жената Лъв и приятелството:

Основните характеристики на жената Лъв са нейната жажда за живот и топъл дух. Ето защо никой не бива да бъде изненадан, че около дамите с тази зодия има много приятели. Най-често тези хора са привлечени от енергията и ентусиазма на Лъва.

Жената с този зодиакален знак е социална и има много контакти, приятели и познати. Дамите Лъв са щедри и са склонни да поглезят своите най-близки приятели с нещо луксозно. Когато бъдат предадени от някой близък човек обаче, най-често те прекратяват отношения с него.

Жената Лъв и кариерата:

Ентусиазмът и интересът, които демонстрира тя, може да си проличат във всеки проект и задача, с която се захване. Много пъти дори колеги питат жените Лъв за тяхното мнение или за съвет. По рождение дамите с тази зодия носят в себе си заложени лидерски качества и е напълно нормално представителките на тази зодия да се стремят към позиции с повече власт.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
3
 
! Отговори
пъвица преди 8 години
Клада от страст, сила, енергия. Уверена, свободолюбива, страстна, красива.Лидер в работата, майка-орлица, в секса-тигрица.Опитай да я нараниш-готви се за "Война на световете".
5
1
 
4
 
! Отговори
отн преди 8 години
тази Терон , не мога да откъсна очи от нея
4
2
 
3
 
! Отговори
schizzo преди 8 години
Jenata lav e golqma sila. Pojelavam na vseki po edna takava.
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ужасна зодия за жена: властолюбиви, егоцентрични, агресивни, винаги търсещи надмощие над мъжа с всякакви средства. Непрекъснато се опитват да се докажат като по-интелигентни от всички останали, особено спрямо мъжът до тях. И накрая се дънят по умопомрачителен начин. Но най-лошото е, че когато се издънят не си признават и не си взимат поука от грешките си. Прекалено горди и себични са, за да го направят. Дори напротив - някой друг им е виновен.
2
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко друго но не и интелигентни. Интересно, доста дълго време могат да прикриват глупостта си и даже да изглеждат интелигентни. Но - те са майсторки в граденето на фалшив имидж, само за да им се възхищават околните. Иначе са пълни с недостатъци и комплекси. Но най - важното, което открих наскоро е че са доста глупави жени всъщност. В браковете им също не върви - почти няма неразведена Лъвица.
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Опасни са.