Фаталните красавици в зодиака

Лъвиците имат осанка, която не остава незабелязана
Обновена: 4 юни 2015 08:12 | 4 юни 2015 07:25, Михаела Лазарова
8
Фаталните красавици в зодиака
Снимка: Reuters

Женската красота има различни измерения. Според звездната карта и изчисленията на астролозите, дамите, родени под 5 зодиакални знака, се отличават с красота, сексапил и магнетизъм. Вижте кои са фаталните хубавици в зодиака. 

Овен 

Дамите, родени под знака на Овен, имат силно изразени черти на лицето, които трудно се забравят. Много често те са брюнетки със светли очи и, разбира се, перфектна фигура. Външният им вид е в съответствие на силата и енергията, която притежават. 

Другото тайно оръжие, с което печелят възхищението на силния пол, е копринено гладката кожа, която, веднъж докосната, оставя необикновени спомени. 

Лъв 

Осанка, която няма как да не бъде забелязана. Грациозност, за която завиждат много жени. Лъвиците са не само фатални хубавици, те владеят майсторството, наречено флирт. Отличават се с красиво изваяни крака, безупречен стил, много и разнообразни таланти, природна красота и чар. 

Бягат от клишетата във всяко едно отношение и именно с това успяват винаги да привлекат вниманието към себе си. При тях скромността определено липсва, но и за какво им е, те са толкова прекрасни.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
Познавач преди 8 години
Много са слаби, приличат на скелети. Трябва да се угоят малко.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ДаниАко си жена, разбирам те. Ако си мъж, много често го кръшаш. Остави малко да налеят сок кайсиите, за да имаш реален поглед върху живота.
4
0
 
3
 
! Отговори
оти преди 8 години
със затворени очи скачам и която хвана
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
да ви натърти дяда трътките......
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хайде да се развива техниката да можем да си купим генномодифицирани андроиди е като тези хубавици на снимката.дори по хубави.хахаха а така наречените "истински" красавици- те живи същества ще следват зададената си простичка програма.богат чичко паричко
1
7
 
10
 
! Отговори
Дани преди 8 години
На тази снимка всички изглеждат много обикновенно и леееееко селски, добре че е фотошопа да създава "ангели" и "супер красавици", че без него за къде са всички кифли.