3 вида началници и как да се сработите с тях

Как да оцелеете в офиса, ако не се разбирате с шефа
4
3 вида началници и как да се сработите с тях
Снимка: outnow.ch

Всеки човек мечтае да работи това, което харесва, да получава висока заплата и разбира се, да има страхотен шеф. Той не само трябва да е човечен и разбран, а и да бъде авторитет, от когото може да се учите.

За съжаление, малцина имат шанса да избират кой да ги ръководи и попадат на заварено положение, в което трябва да се научат да се развиват, доказват и... оцеляват. Ето и три от най-разпространените типажи шефове и как да работите с тях:

Спокойният шеф

Тези хора са сред най-приятните за работа. Те никога не се напрягат, не повишават глас, остават служителите си да вършат работата си на спокойствие и се намесват, само когато е абсолютно необходимо.

Съвет: Въпреки че шефът рядко се намесва в делата ви, никога не го пропускайте при вземането на важни решения. Той може и да не ви диша във врата, но със сигурност следи как се справяте. Искайте съвета му и се допитвайте до него, за да избегнете неприятни ситуации в бъдеще.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: шефзаплатав бъдещето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Пенкилер преди 8 години
И при трите вида шефове най-добре работи една и съща схема - да си роднина, съпруг(а) или протеже на някой още по-голям шеф, от когото вашият началник е зависим. Поне у нас е така, а зад граница, може би, на някои места - но само на някои, това правило не важи.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аве щом е шеф - туриму го и не го мисли!
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моят шеф е долен интригант,лъжец и гъзоблизец.Идва и ти се мазни,а после ходи и те топи на директора,че не вършиш нищо.Той никога не е виновен и не поема отговорност.А се изкарва,че е много голяма работа и без него нищо няма да стане.Довел е жена си и синът си да работят във фирмата.Направил си е едно малко ООД.Също така не обича да се къпе и смърди доста зле,особено летния сезон.Ей такова какво го прайвате....