Как да повдигнете тонуса си без забранени стимуланти

7 добри и здравословни идеи
11 юни 2015 21:23, Теодора Драгоева
0
Как да повдигнете тонуса си без забранени стимуланти
Снимка: Instagram

Не е нужно да прибягвате до незаконни субстанции или до алкохол, за да се почувствате по-добре, в случай, че сте потиснати. Има много здравословни и естествени начини да повдигнете тонуса си.
Ето и няколко ефективни и полезни алтернативи на спиртните напитки:

1. Спортувайте

Един от най-лесните начини да повдигнете тонуса си без лекарства е да го направите чрез упражнения. Спортът кара тялото ни да освобождава ендорфини, които ни дават много енергия! След интензивна тренировка може да се чувствате уморени, но след няколко минути ще се възстановите и ще се чувствате сякаш сте на шест чаши кафе. Така че всеки път, когато се чувствате безсилни, обуйте маратонките и спортувайте!

2. Идете на шопинг

Пазаруването си е вид упражнение – защото човек ходи пеша и носи тежки пазарски чанти. Освен физическите ползи от пазаруването, то също така има зашеметяващ психологически ефект. Последните проучвания показват, че шопингът повдига настроението и връща усмивката на лицето на човек.

3. Изгледайте някоя хубава комедия

Гледането на забавен филм може да ви накара да се почувствате по-добре и да забравите проблемите си поне за два часа. Вземете някой приятел и идете на кино на някоя комедия.

Още по темата можете да разберете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари