Как да се дисциплинирате, ако работите от вкъщи

За да върви гладко и ефективно работният процес
12 юни 2015 22:30, Теодора Драгоева
1
Как да се дисциплинирате, ако работите от вкъщи
Снимка: outnow.ch

Напоследък става все по-модерно служителите да не висят в офиса, а да изпълняват задълженията от дома си. На пръв поглед това може да изглежда доста удобно и да дава шанс за скатаване от работа, но истината е, че ако човек е сериозен, той може да свърши много повече работа в спокойната обстановка на апартамента си.

За целта обаче има няколко важни правила, които трябва да бъдат спазени, за да върви гладко и ефективно работният процес.

1. Намерете баланса

Работейки от вкъщи, лесно може да се подхлъзнете, че имате време за всичко и да вкарате личните си ангажименти в „работното време“. Уви, не е така! По-добре си направете стриктен график и определете часове, в които няма да се занимавате с нищо, освен със задачите си.

2. Създайте си работен кът

Когато седнете в него, мозъкът ви автоматично ще превключи на работна вълна и по този начин по-лесно ще се концентрирате върху текущите ангажименти.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
анонимна преди 8 години
Дрънчи ли ви телефонът през 5 минути - забравете за работа и в офис, и у домаКачествена работа - вечер, нощем и почивните дни, другото е хаос и лудница, наричани днес "динамична среда"