Знаци, че той е искрен с вас

Погледът не лъже
18 юни 2015 21:46, Михаела Лазарова
8
Знаци, че той е искрен с вас
Снимка: Outnow.ch

Чудили ли сте се какво си мисли половинката ви, когато го гледате в очите? Няма жена, която да не се е замисляла за това. 

Ще ви помогнем да разчетете знаците, „изскачащи“ от очите му. Това, което трябва да направите е да се доближите, да се вгледате в погледа му и да прецените реакцията му. Неслучайно наричат очите „прозорец към душата“. 

Когато му зададете въпрос или го погледнете в очите, той: 

Поглежда наляво 

Когато на ваш въпрос приятелят ви реагира с поглед наляво, това е знак, че той казва истината. Защо?
Проучванията показват, че повечето хора поглеждат наляво, когато искрено „ровят“ в паметта си, за да отговорят на въпроса. Затова не го обявявайте за лъжец, когато отмести поглед вляво. Той е напълно честен с вас в този момент. 

Поглежда надясно 

Когато гаджето ви погледне надясно при зададен въпрос, това най-често означава, че се опитва да ви даде креативен отговор. 

Ако го попитате какво прави и той погледне надясно, най-вероятно се опитва да измисли нещо забавно, за да отговори на въпроса ви. Понякога дори отговорът може да е измислица в името на креативността и закачливостта, затова не бързайте да го обявите за лъжец.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако пръдне, истина ли е?
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
негово ляво(дясно) или мое ляво(дясно) ???
3
1
 
13
 
! Отговори
!! преди 8 години
Мъжа е най-искрен, когато ви гледа циците. Така или иначе друго не го интересува, затова ако гледа на другаде показва не-искренност.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ако гледа надолу? Въй...
1
2
 
14
 
! Отговори
Хе хе хе преди 8 години
Неотдавна, в един криминален филм, следователят каза точно обратното - когато разпитваният погледне наляво, това означавало, че лъже.Човек може да отклони погледа си, ако е стеснителен или ако е прекалено деликатен и не иска да ви притесни. Отклоняването на погледа не винаги означава неискреност.