Позитивите на това да си нямате половинка

Кои са предимствата на необвързания живот
26 юни 2015 23:00, Теодора Драгоева
22
Позитивите на това да си нямате половинка
Кадър от филма "Sex and the City 2"; Снимка: outnow.ch

Всеки човек се стреми към любовта. Все пак едва ли има някой, който иска да прекара живота си самотен или в постоянни лутания между различни партньори. Всички копнеем да открием точния човек, благодарение на който да бъдем изцяло удовлетворени от живота си.

Може би именно поради тези причини в обществото съществува мнението, че щом сте необвързани, значи сте недоволни и нещастни, а пък обвързването сякаш е гаранция за автоматично щастие.

Всъщност, това изобщо не е така – първо, защото в живота си ние попадаме на много неподходящи партньори, с които в края на връзките си се чувстваме по всякакъв начин, но не и щастливи.

И второ – времето, в което сте необвързани в никакъв случай не е загубено и човек, който няма половинка до себе си, може да се чувства напълно пълноценен и щастлив от живота, който живее.

Ако все още не сте убедени, прочетете причините, заради които няма нищо лошо в това да бъдете необвързани:

1. Показвате, че не снижавате стандартите си

Много хора смятат, че ако човек е необвързан, това означава, че не може да си намери някого. Всъщност обаче означава, че той умее да чака и е въоръжен с достатъчно търпение, докато срещне правилния човек. В повечето случаи това е правилната тактика.

2. Имате време да опознаете себе си

Най-важната връзка, която ще имате някога, е тази със самите себе си. Така че е здравословно и задължително да опознаете личността си, преди да я свързвате с тази на някой друг. Това ще ви спести много нерви, неразбирателства и грешни „принцове“. Знаейки от какво точно имате нужда, много по-лесно ще го намерите.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
5
 
! Отговори
9 преди 8 години
Знаеш ли какъв е изводът и урокът от цялата ситуация? Мъжете, които са ме обичали, винаги са правили един невероятен секс със съпругите и с приятелките си, просто защото докато са навлизали в телата им, зад затворените им очи съм била аз:жената,която обичат с душа и сърце. Врътнала съм главите им.Тези жени трябва ръцете ми да целунат и да благодарят, че съм пожелала да отдам от себе си, за да науча ненаучените им партньори какво е истинска обич. Е,те сигурно очите ми искат да избодат.Не ми пука.
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да така е, никой никого не обича, но заради това няма деца, действителността показа старото клише, че без любов няма живот, а съществуване, факт -ние вече не живеем. Клишето е вярно, жестоко ще съжаляваме за егоизма и парите, издигнати в култ
12
3
 
0
 
! Отговори
6 преди 8 години
Трябвам ли ти за нещо? Кое ти залипсва от мен?
11
1
 
2
 
! Отговори
9 преди 8 години
Благодаря за загрижеността, но не съм в гората, а се движа сред хора и баш, когато си мислиш, че я няма, тя идва. Любовта. Хубаво е.Прави те щастлива. Зарежда те с положителни емоции. Контактът физически,духовен, забележимо-незабележим, съвпаденията, странните синхроничности,мислите за другия, баш преди да се появи като по чудо, да, това е любовта. Чувствам се добре и не, не съм в гората.Сред прекрасни, изключителни мъже вирея. Пали се, ако ти е мерак. Аз ще живея. На пук на умреляци като теб.
10
2
 
2
 
! Отговори
9 преди 8 години
Влюбих се в един женен с дете. Направо ме отвя. Гледа ме, избягва...въздържа се, но като е до мен ме привлича неудържимо. Смее се с очи, даже, когато устните му са тайнствено затворени. Текат флуиди и се наслаждавам на усещането да се заиграеш с очи, с ръце, с емоция, изпратена от мен и върната от него. Хубаво нещо е любовта. Не пита нито с кого си, нито с коя си. Не ми е проблем да намирам малките знаци във всичко, което прави, казва и в начина, по който реагира на присъствието ми. Хубаво е.
9
1
 
2
 
! Отговори
16 преди 8 години
Идеален си! Единственото нещо, което си пропуснал е в начина, по който си се подписал. Пропуснал си "не". Избери си между: "не мъж на място" и "мъж (на не) без място".
8
4
 
6
 
! Отговори
пОзиви за 1/2? преди 8 години
Не, мерси!Половинки не ми трябват! Жените знаят защо! Предпочитам ги по литър. Винаги са удобни за споделяне: на половинки, третинки, целите. При желание ги поемам самичка и само и единствено за мен.
7
2
 
20
 
! Отговори
необвързана преди 8 години
Аз пък си намерих идеалния партньор. Не пие, не пуши, не мрънка, че не му е сготвено. Само от време на време му сменявам батериите. Нарекох го Чочи.
6
2
 
7
 
! Отговори
Гошо преди 8 години
Търся стройна чаровна, дама за неангажираща връзка с цел взаимни удоволствия... включително интимни... Възраст - 30 - 43 години. Георги Въчев.
5
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моят брак е от 2001 г. И тогава трудно се намираше партньор, но се намираха. Духът на времето беше все още друг... Още тогава беше ясно накъде отива светът, но много ме натъжавате като говорите, че сега между хората всичко е пари в интимната област... Впрочем, какво ли се чудя - в приятелствата (новите) май вече също...
4
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато се радвах на коментарите забелязах вляво на статията следната новина:"Вродени несъвършества на женските гениталии". Някакво вътрешно усещане ме наведе на мисълта, че двете статии са свързани...
3
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В едно далечно царство, в едни далечни земи, живял някога един принц, който веднъж попитал една прекрасна принцеса: - Ще се омъжиш ли за мен?. И тя му отговорила: - Не.... И оттогава принцът заживял дълго и щастливо.
2
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Nikoi nikogo ne obi4a , vseki obi4a sebe si , samo maika i bashta mogat da te obi4at , drugoto e vremnno javlenie
1
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kakva vruzka vsi4ko stana pari ve4e