Как да "преглътнете" човек, когото не може да имате

Съвети, които ще ви помогнат в начинанието
71
Как да "преглътнете" човек, когото не може да имате
Снимка: outnow.ch

Един от най-неприятните и дори леко подигравателни обрати на съдбата е да срещнете точния човек, но в неподходящото време. Животът ви става по-хубав, откакто Той е в него. Без значение колко време прекарвате заедно, вие винаги искате повече. Искрата помежду ви е осезаема, ето защо според вас трябва да я запазите с цената на всичко.

Тук обаче идва и проблемът – въпросният човек може и да е подходящ за вас, но просто сте се срещнали в неподходящ момент. Той живее на километри от вас, току-що е приключил дългата си връзка и е „травмиран“ или пък все още е в „сложни, неопределени“ отношения с приятелката си – казано накратко, той е недостъпен за вас.
Многократно животът е показвал, че в подобни ситуации, е по-добре да се оттеглите, колкото и да ви се иска да не го правите. Ако усещате, че нещата са прекалено трудни още в началото, не мислете, че всичко ще се оправи с магическа пръчка. Всъщност дълбоко в себе си сте наясно, че е по-добре да се откажете, макар че не ви се иска.
И преди да започнете да се самозаблуждавате, че при вас ще бъде различно и че ще успеете, опитайте да прекратите всичко навреме.

Ето как:

1. Реалността е мощен инструмент

Използвайте го. Не си създавайте илюзорен свят, представяйки си как всичко ще се нареди според желанията ви. Повтаряйте си как стоят нещата наистина. Мъжът все още е обвързан и не е сигурно дали ще се раздели с приятелката си или пък продължава да подхожда много несериозно към вас, независимо от това какво ви говори. Повтаряйте си фактите от реалността, докато те успеят да притъпят желанията ви.

2. Признайте, че не всичко е толкова хубаво

Когато някой не е напълно „ваш“, вие не може да се приближите прекалено близо до него и съответно да видите грозните му страни. Освен това хората имат странната склонност да преследват именно нещата, които не могат да имат. Но това не означава, че тези неща са перфектни. Фокусирайте се върху негативните страни на човека, които вече са ви известни и сега осъзнайте, че това е само върхът на айсберга. Нали не искате да се сблъскате с него и да потънете?

3. Вслушайте се в приятелите си

Те, като личности, следящи цялата ситуация от началото до края, имат много по-обективно мнение. Вие го пренебрегвате по простата причина, че не ви харесва. Е, време е да се вслушате в това, което ви съветват приятелките ви. Колкото и да ви е кофти от нещата, които те казват, това ще ви помогне по-лесно да преодолеете човека, когото не може да имате.

Още по темата можете да четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
6
 
1
 
! Отговори
До 34 преди 8 години
Тоз пък, застаряващ мръхльо къде си тръгнал да даваш акъл. И каква е разликата между любов и обич според теб?
23
3
 
1
 
! Отговори
до 32 преди 8 години
Аз ще дам пример - живота е тук и сега,Значи като пишеш такива неща, хайде да не обясняваш за разстояния и за това какво изпитание били. Разстоянията са всичко друго, освен тук и сега.Вкарваш клишета. Не харесвам хора, които ми пишат или говорят с клишета. Няма значение. Спирам.
22
3
 
2
 
! Отговори
До 26 преди 8 години
Тео, времето прекарано в опити да осмислиш някакви ***, недорасляци, които се представят за такива каквито не са, никога не е изгубено. Научаваш се да ги различаваш от раз и като ти дойде един ВЕЛИК мъж пред теб, като застане в целия си блясък, без претенции, без думи, без обещания, без лиготии, без на майкината му опитите да ти нахака *** си негативизъм .... е, как да не го оцениш? Разбира се! Контрастът е това, което ни кара да ценим истински полезните за душата ти ..спътници.
21
3
 
3
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Ок, очевидно говорим на различни езици, няма смисъл да продължаваме. Жал ми е, наистина, за такива момичета като вас, но всеки си избира. Доколкото разбирам, вие сте точно на другата страна на барикадата :). Хората казват, че от родителите се очаква да дават пример, а те давали само съвети. Аз ще дам пример - живота е тук и сега, и няма значение кой и какво. На сила хубост не става, но и ако не търсиш - ако чакаш принца на бял кон, накрая ВИНАГИ идва само коня! Хайде живи-здрави! Успех!
20
4
 
2
 
! Отговори
До 27 преди 8 години
Ето такива мъже, значи само някой да ми каже такова нещо или да се опита да го пробута с действия и директно е заминал в черна дупка да ходи да си събира мисловните недоизмислия и счупаната представа за отношения КАЧЕСТВЕНИ между мъж и жена, между който трябва да има уважение, откритост, комуникация и едни други нещица, които определено не са в капацитета на *** дъртаци, наричани стари хора, които давали ряз, за да получат не уважение, а ПРЕЗРЕНИЕ, скрито ... скрито. Продължавай тъпо тъпо.
19
5
 
6
 
! Отговори
Irish man преди 8 години
Те старите хора са го казали: Дай им ряз да ти имат уважението. Мили дами бъдете честни, един мъж колкото по лошо се държи с вас , вие толкова повече го харесвате, и обратно, обичате да се качвате на главите на джентълмените
18
2
 
4
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Апропо,има както лоши мъже,така и лоши жени.Но всичко е в Т-В-О-И-Т-Е ръце,не на приятелите ти.Те не са кошче за душевни отпадъци.Когато един мъж си постави за цел да бройка,след втората-третата то става като карането на автомобил.Никога не съм си го поставял за цел,и за това съм лош "шофьор",не го крия,просто това не ми е било никога приоритет.Има наистина безрасъдни "шофьори",готови да изгубят голяма част от своя и живота на другия.След това остава пустош. От теб зависи дали ще възкръснеш!
17
3
 
4
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Аха! Картинката ми се изясни. Явно някой ви е омотал със сладки приказки и ви е оставил като квачка на полог. Съжалявам за сравнението, не искам да съм груб, но съм от тези хора, които са имали седем часова връзка и ... седем годишна. И аз съм бил в подобно на вашето положение, и аз съм отричал срещуположния пол, ноооо ... това е временно. Такива статии вкарват човек във филми, истината е, че трябва да се търси. Който търси - намира. Аз намерих, надявам се и вие един ден :).
16
4
 
1
 
! Отговори
до 20 преди 8 години
защото това, което Вие,господине пишете е, че жените трябвало да са активни и същевременно да повярват, че разстоянието между двама души, чисто физическо, е някакво изпитание. Не е никакво изпитание, а е *** оправдание за страхливци. Пожелавам Ви моето щастие! Чакайте някоя дето ще Ви използва, за да се утешава гадната му душичка и нека, нека накрая мъдро да стигнете до извода, че всичко е само, за да срещнете жив, топъл, твърд, велик, вдъхновяващ, нежен, разбиращ ФИЗИЧЕСКИ наличен мъж! Лека!
15
3
 
2
 
! Отговори
до 20 преди 8 години
Господин Тео, и аз пиша, за неща, които са ми се случили. Вашите нежни пориви жените да действали са ми излизали не през носа, ами през ушите и през *** на нещастника ***. Откъде злобата? От *** на нещастника, който ги думаше баш като Вас.Бъркате емоцията, с която четете думите ми с илюзията си, за това каква е моята. А, моята е баш на връщане. Не преглъщам *** и при всяка възможност съ изхвърлям. Ето, Вие сте идеален за случая. Правя го с цел, подобни истории да не заслепяват други жени
14
2
 
4
 
! Отговори
Тео преди 8 години
До До 16Щом сте жена - минавам на вие. Та директно на въпроса - от кога не сте получавала качествени ласки? Напрегната ми се виждате. Намерете някой да ви масажира раменцата и други части на тялото, и ще се почувствате по-добре. И няма как да е "Аре ЧУПКА", след като вие започнахте. Не знам откъде такава злоба, разпознавате някакви фикс персони само от две изречения, как става това не знам, може би сте врачка. Както и да е. Аз говоря за неща, които са ми се случвали. Мисленето ви е инфантилно.
13
5
 
6
 
! Отговори
А преди 8 години
И още."А препятствията като разстояние, например са тест за една връзка! Има ли желание има и начин!" А тази простотия, драги Тео, я разправяй на бабината ти трънкина или на трънките, дето си умреха да чакат и увяхнаха. СКЪПИ ДАМИ, щот нали съм жена, скъпи дами, разстоянието не е никакъв тест за връзкатата. Ако един ЧОВЕК не е физически и душевно до вас, това означава, че ВРЪЗКА нямате. Имате една здрава фантазия в промитите ви мозъци, че някой е такъв, какъвто НЕ е.
12
6
 
2
 
! Отговори
До 16 преди 8 години
Жена съм. Не ме занимавай с оправданията ти за патриархати и матриархати. ФАКТЪТ, че не се обръщаш към мъжете, сиреч тези от твоя ПОЛ, за да ги акитираш да бъдат те ДЕЙНИТЕ, означава за мен, че си страхливо човече, което много му се е искало някоя да го награби! И да! Жените са чувствителни! И поради този факт, изключително бързо разпознавам такива скритички козчета, които се опитват да нахакат на жените това, че ТРЯБВАЛО ТЕ да действат! Аре ЧУПКА!
11
2
 
4
 
! Отговори
Тео преди 8 години
До До 2Момко, ти каменната ера ли излизаш?Набий си в главата,че времето на патриархата мина,поне в развитите страни.Да,обикновено аз съм активния,но да,имал съм случаи в които жена ме е сваляла.Според теб,дай да ползваме жените за разплод и като се прибираме да удряме по няколко ракии и да си избиваме комплексите над тях.Хубаво де,за всеки влак си има пътници,надявам се да си намериш твоята половинка,но жените са чувствителни натури и тази статия задава повече неизвестни отколкото отговори.
10
2
 
5
 
! Отговори
абе Минко, преди 8 години
Това 19 санта пуретка е баш като средностатистически кремвирш. Аз жена, която да разбира от мръвки не познавам да харесва кремвирши.
9
2
 
6
 
! Отговори
Дъ Бести преди 8 години
Бат Минко president
8
2
 
9
 
! Отговори
До 11 преди 8 години
Минко, ти имаш ли сестра?
7
1
 
9
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
още като прочетах заглавието и се втурнах към коментарите да видя да ли го Минко , че има два дена не съм го засичал и се притесних да не би да не му става и затова пропуска да се отбележи. Браво ,
6
7
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 8 години
"Мили жени, забравете 50-те нюанса сиво и вместо да хабите време и енергия в размишления-действайте." Тео, ти от пеааалите ли си или от страхливците? Жените да действали? Ам ти ко шъ прайш бе? Ще си седиш да дойдат да ти кацнат? Е, като не може да си като мистър Грей ще чакаш да ти ...кацнат.хахахах. Значи вместо да призовава събратята си гей...опа мъже, той тръгнал лозунги на жените да вкарва!!!! Аре бегай бе!
5
8
 
2
 
! Отговори
Да преглъщам? преди 8 години
Не гълтам горчилък. Връщам без проблем. Гълтам само Човеци,които трябва да запазя в себе си. Гълтам с всичко! С очи, с ръце, с вагини, с тела, с думи, с песни, с енергия, с желание , със страст, открадвам всеки миг, всяка капка, всяка строфа, всяка частица. Ето така се ПРЕГЛЪЩА качествено! "Човек, който не може да имате"? Първо: човек не може, по презумция, да се "има". Той сам себе си може да дари и се усетите двама ...споделени. Ех... баси кефа!