Знаците, че вие го харесвате повече, отколкото той вас

Само вие говорите за бъдещето
6
Знаците, че вие го харесвате повече, отколкото той вас
Снимка: photl.com

Една връзка може да продължи само ако и двете страни го искат истински. Много често обаче единият от двамата партньори е по-влюбен, отколкото другия. Дали това ще се превърне в проблем все някога? 

Трудно е за една двойка да остане заедно, ако чувствата не са равностойни. За пълноценните взаимоотношения са нужни двама отдадени влюбени.

Кои са знаците, че вие го харесвате повече, отколкото той вас?

1. Винаги му пращате съобщение първи

Ако все се случва така, че той отговаря на вашите съобщения, а не вие на неговите, това значи, че вие сте тази, която мисли постоянно за него. Разбира се, може това да се дължи на факта, че е много зает, но когато някой е влюбен и мисли за обекта на желанията си, винаги намира време да му подскаже за любовта си.

2. Животът ви се върти около неговия

Ако в един момент осъзнаете, че прекарвате цялото си време заедно в компанията на неговите приятели и семейството му, това може да е сигнал, че го харесвате повече. Защо?
Защото това е ясен знак за вашата безусловна отдаденост и склонност към себеотрицание и пренебрегване на собствените желания и интереси в името на любимия.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
Да не забравяме все пак, че най-голямата жена Мария е забременяла непорочно от тате Давид, нали така? До тук свършва ролята на Мъжъ в християнството. Яловото му семе даже Джийзъсъ не е могло да сътвори!!! Горката Мария, даже оргазъм не е изпитала при зачеването. Браво Бре!!!
1
3
 
7
 
! Отговори
ххх преди 8 години
Глупости.Само за 50-60 г.християнката се оформи като ужасяваща егоистка,че освен себе си,за друго не мисли.Тя не иска да бъде майка,да ражда деца,да има семейство.Изтъква причина,че нямало мъже.Как да има,като като още от раждането,момичето се възпитава в противоборство с момчето.Вместо да са две половини на едно цяло,момичето става враг на момчето.Резултат-уродливи стари моми,изчезващ християнски свят.