Любовта, когато сме на 20 години

Нещата, които трябва да търсите и да очаквате
5
Любовта, когато сме на 20 години
Снимка: photl.com

Любовните взаимоотношения през 20-те години са по-дълбоки и интензивни в сравнение с тийнейджърството. През различните етапи, до навършване на 30-годишна възраст момичетата се впечатляват от различни мъже и това е съвсем нормално. 

Любовта е бурна и искряща и имате очаквания за нея. Тук са изброени само малка част от нещата, които трябва да търсите и да очаквате от любовта през 20-те си години.

Поддържайте връзки изградени на взаимно доверие. През 20-те си години ще имате не една или две любовни връзки. Стремете се във всяка една да изградите взаимно доверие с партньора. Да ви вярва, когато му кажете „Обичам те“, да вярва във вашите емоции и страхове, когато ги споделяте с него, но най-вече, вие да може да му се доверите и той да бъде честен с вас.

Бъдете с партньор, който се гордее с вашите постижения, но ви обича безусловно независимо от това дали сте успешни или не. Прекрасно е да бъдеш с партньор, който се гордее с постиженията ви, насърчава вашите амбиции.

Но по-важно е обичта, която изпитва към вас да бъде без никакви условия. Да бъде чиста и да бъдете приемани такива, каквито сте.

Открийте партньора, който знае, че понякога малките неща са също толкова важни, колкото и големите. Подаръци и мили жестове на празници, вашата годишнина на връзката... Звучи добре. Но жестовете трябва да се случват не само на празници.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Б преди 8 години
От коментарите разбрах,че нито един от вас не е разбрал какво е любов а само разврат повърхностни удоволствия,не е важно от къде си го вадил и къде си го слагал, въпроса е в разбирането един друг.Доверие, характер, семеиство.Отношение в тази възраст се дооформя характера.
2
2
 
2
 
! Отговори
в текста е пропуснат преди 8 години
най-важният проблем,свързан с любовта в тази възраст - от 20 до 29 г. Това е времето, когато всеки нормален човек вече трябва да води полов живот.Въздържанието чак до 30-годишна възраст може да има най-различни неблагоприятни последици за нервите и физическата кондиция и на мъжете,и на жените.Следва големият проблем - това е най-благоприятната възраст за една жена да стане майка и да роди две деца. Но контакти й - особено докъм 25 г, са преди всичко с нейни връстници, а те не бързат да се женят
1
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Обичам те в 21-ви век ?! Това е като да възкресиш динозавър и да го накараш да яде в Макдоналдс заради играчките...