Любов и зодии. Какво ви очаква през тази седмица?

Конфликтите май ще бъдат повече от романтиката
13 юли 2015 08:16, Михаела Лазарова
0
Любов и зодии. Какво ви очаква през тази седмица?
Снимка: freeimages.com

През тази седмица позицията на планетите е такава, че конфликтите ще бъдат повече от романтиката. Добрата комуникация може да спомогне за изглаждането на недоразуменията. Ето какво да очаквате в любовен план.

Овен

В любовния живот на Овена отново започва да става вълнуващо. Ако сте обвързани, с партньора ще откриете нови вълнуващи неща, с които да разнообразите секса. Също така ще имате нужда да споделите един с друг интимни тайни. Направете го и няма да съжалявате.

Телец

Слънчев лъч ще огрее любовния живот и на Телците. За тези, които търсят своята сродна душа, събота е ден, в който звездите ще им предоставят възможността да срещнат някой специален. Венера ще влезе в 5-ти дом на истинската любов, но се движи твърде бавно. Но не губете надежда, любовта е там и в най-скоро време ще пристигне при вас.

Близнаци

За обвързаните Близнаци могат да настъпят конфликти във връзката. Недоволството може да бъде провокирано от безотговорното отношения на единия партньор. За щастие звездите ви дават възможността да поправите недоразуменията.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари