Какво прави жената невероятна любовница

Трябват самочувствие и изобретателност
22 юли 2015 22:30, Мария Дуковска
149
Какво прави жената невероятна любовница
Снимка: Outnow.ch

Страшно много хора си мислят, че да си добър в леглото означава да си гъвкав, да владееш всичките пози, описани в Кама Сутра или пък да имаш опит в порноиндустрията.

Е, оказва се, че много по-човешки и фини фактори оказват влияние върху справянето с интимната игра.

Ако не правите някое от следните неща в леглото, вече можете да започнете! Защото това ще ви направи страхотни в тайнството на науката помещаваща се под чаршафите.

Кои са уменията на съвършената любовница?

Тя не трябва да е осъдителна

Много жени осъждат фантазиите, похватите, желанията на партньорите си. Да давате насоки за това какво ви харесва и какво не е хубаво, но да осъждате неговите желания е не просто антисекси – то може да съсипе интимните ви отношения.

Не забравяйте, че фантазиите са най-съкровените желания в секса и не трябва да ги пренебрегваме тотално, само защото не са наши. Стига фантазията на половинката ви да не е твърде отблъскваща за вас, изпълнете я! Така правят добрите любовници.

Изобретателност

Сферата на иновациите не обхваща само изобретенията, компютърните технологии и научните постижения. В леглото също са необходими новости и подобрения.

Да бъдете креативни е тайната подправка, която дава вкус на сексуалните преживявания. Щастливите двойки нямат нищо против да опитват нови неща, с които и двамата са ОК.

Нуждите на другия над своите собствени

Не всички хора могат да се похвалят с такова самоотвержено качество. Да доставиш удоволствие е една от главните цели на секса. Но много хора забравят чуждото блаженство и се съсредоточават единствено върху своето.

Ако искате да сте наистина гореща любовница, дарявайте всеки път половинката си с онова, което желае най-много.

Още по темата четете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още по темата: флиртсекслюбовница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
7
 
! Отговори
до 22 преди 8 години
Хайде, нов-стар летописец с обещания да ме описва и "от сега нататък" да ми дава заглавия.Е, колко трябва да си изпаднал, че да не си гледаш съпругата или приятелката или гаджето или която и да е там, ами да обясняваш на напълно непозната жена в нета, че била някаква си там?Ако това е пример за нормалност, оооо, моля, нека бъда пара-, хипер-, мега-, ултра-, гига-, омега-, алфа и бета НЕнормална. Не знам кой е нещастникът тук.
9
4
 
2
 
! Отговори
до 20 преди 8 години
Не четеш внимателно. За ценните мъже това не е трудно. То просто се случва.Това за мъхчето за твоя непорасъл мустак ли иде реч, не не мога да го свържа по никакъв начин със себе си. Ако искаш да ти пратя някой ценен мъж да те понаучи на това онова.
8
5
 
2
 
! Отговори
до 18 преди 8 години
Няма агресия, мистър. Просто не ти достига тестостерон май, щом като ти отговори някоя жена като мен с малко повечко думи и мозъкът ти блокира и веднага почваш да предписваш и трепериш за хапчета. Дръж се мъжки, моля!
7
4
 
2
 
! Отговори
до 15 преди 8 години
Разбира се, че знам. Знам как се държи една свръх и паранормална жена с ценен мъж. Трябва да има предизвикателство в цялата работа. Знам как се държи нормална жена с нормален скучен мъж, но това не ми е интересно особено пък, когато мъжът е твърде лигав, страхлив и женствен и това ми носи отегчение и скука. Нарочно те попитах, за да се убедя, за пореден път, че си от вторите - нормален и скучен.
6
3
 
4
 
! Отговори
до 14 преди 8 години
Такааааа...да изкоментирам ли мъжкото ти недостойнство, щом си позволяваш да коментираш външния ми вид или просто да напиша, че мекотата и гравитационните му полюшвания са радост за хралупата на съпругата ти и колкото и да го мяташ на челото й, в задницата й или там, където си мечтаеш "да го подадеш" на всяка срещната красавица нещата май май не се получават.... Да го изкоментирам или да не го?
5
6
 
3
 
! Отговори
до 11 преди 8 години
Какво означава "да се държищ женствено"? Дай примери да те видя докъде може да ти скачат женските хормони.
4
10
 
4
 
! Отговори
7, преди 8 години
"Със сигурност" са предположения на мъж, който не е ценен. Ценният мъж не предизвиква в мен реакции, които описваш. Това го прави ценен. Той знае как да подходи към мен, господин Неспособник, но ти си от нормалните и с недостигащ тестостерон и явно виждаш, че имам вповече от теб. Разбирам те. Женските ти хормони явно бушуват. Е, ценният мъж има повече от моя тестостерон. Смятай колко мъжество не ти достига, че да схванеш за какво иде реч. А иначе, женствеността в себе си я познаваш. Честито!
3
11
 
3
 
! Отговори
4, преди 8 години
Пишлегарчетата обикновено са онези, дето се правят на големите лЮбовници, а пък не стават. Напикали са се от страх още преди да са се доближили до теб. За такива стрАхльовци не си мърдам пръста. Правила съм го няколко пъти и реших, че не си заслужава усилието. Достатъчно мръхли има готови да ги спасяват от липсата им на мъжество и най-вече от непознаването на това, какво е да можеш, умееш и предизвикаш женствеността в жена като мен. ЧупКай се!
2
11
 
4
 
! Отговори
4, преди 8 години
Ти не ми обяснявай на мен каква трябва да бъда за мъж, който аз наричам "ценен". Ценния мъж не е някой, който ще оцени "нормалността и женствеността", които банални скучновати човеци като теб търсят. Ценният мъж харесва едни други качества, ама понеже си голям спец по моята личност оставям те да си гадаеш кво ли точно може да хареса в мен някой. Ето това те прави евтин, предвидим и клиширан.
1
3
 
7
 
! Отговори
! преди 8 години
Ценен мъж, за който си струва да се раздаде.За недорасляци не се мОрам. Ама хич. Биеш им два шамара и те са свършили от страх. Пишлегарчета.