Родените през август - магнетични, смели и уверени!

Какви са характеристиките на родените през осмия месец от годината?
5
Родените през август - магнетични, смели и уверени!
Чарлийз Терон e родена на 7 август; Снимка: Getty Images

Хората, родени през месец август имат някои уникални качества, които ги различават от родените през останалите 11 месеца от годината.

Разбира се, те имат много от характеристиките на двата зодиакални знака през този месец – Лъв и Дева, но все пак можем да дефинираме някои техни черти, които нямат чак толкова общо с астрологията, но ги обединяват.

Най-общото за тях е, че са горделиви и че имат лидерски качества. Освен това те обикновено са привлекателни и обичат похвалите.

А ето и какви други качества е вероятно да откриете в познатите си, които са родени през осмия месец на годината:
1. Хората, родени през този месец са надарени с магнетизъм и амбиция. Обикновено те са чаровни, енергични и общителни. Освен това са бойци по природа и имат силна воля.

2. Тези хора са смели и склонни да поемат рискове. Като цяло те имат богато въображение, бърз ум, наблюдателни са и имат лидерски заложби.
3. Тези хора имат голям самоконтрол, уверени са в себе си и в своите възможности, но понякога се държат много егоистично.

4. Те могат да бъдат твърде шумни, когато сте в компания. Това, разбира се е, с цел да привлекат вниманието към себе си, тъй като са суетни и имат голямо его.

5. Хората, които са се появили на бял свят през осмия месец на годината, са много отмъстителни и злопаметни. Освен това, лесно се разгневяват, ако някой ги провокира.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тия само самочувствието им е голямо. Иначе си падат малко *** - в 95% от случаите.
3
3
 
1
 
! Отговори
мен преди 8 години
Идаааааааааа ....... Нося си боб
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заповядайте в новия ни център по ясновидство, разваляне на магия, разчитане на аурограма, уринотерапия, антивакс-терапия, хомеопатия и психопатия - само този месец промоция преглед за 119.99 лв. вместо за 120 лв. (+ безплатни соли от сол)!!! Само след предварително записване!!!
1
3
 
15
 
! Отговори
аа преди 8 години
Това е вярно според кого??? Баба Минка ясновидката от село Чурка???? Аман от *** статии.