Нещата, характерни за дългогодишните двойки

Нявкои от тях са доста странни
8
Нещата, характерни за дългогодишните двойки
Снимка: outnow.ch

Повечето дългогодишни двойки са прекарали достатъчно време заедно, за да започнат партньорите да се чувстват комфортно един с друг, без каквито и да е притеснения.

Резултатите понякога са наистина странни в това отношение.

Ето и пет неща, които почти всяка щастлива, сериозна двойка прави и дори не се замисля за този факт:

1. Пишат си есемеси от съседни стаи, защото ги мързи да станат.
Много съпрузи, които гледат вечер телевизия в различни стаи, си комуникират с текстови съобщения за по-лесно. Просто на никой не му се ходи до съседната стая от мързел. Това не означава, че тези двойки не общуват помежду си или че са скарани, просто го правят по малко по-лежерен начин, без да стават от дивана/леглото.

2. Забравят си първите имена.
Някои дългогодишни двойки толкова много свикват със своите мили, сладки псевдоними/прякори, с които се обръщат един към друг, от сорта на Зайо, Мечо, Бебчо, Буби, Мило и др., че направо си забравят първите имена. Ако в някакъв момент се случи някой внезапно да попита такъв човек за името на половинката му, той може за секунда да се замисли. Дори и да не се замисли, пак споменаването на малкото име на половинката му може да му прозвучи странно.

3. Грижат се помежду си за външния вид на другия.
При тези двойки са отминали отдавна дните, в които партньорите са прекарвали часове в това да се подготвят за срещата си с другия. Към днешна дата е много по-вероятно жената да прави коламаска на гърдите на мъжа си или пък да го подстригва с машинката. Мъжът пък вероятно не смята намазването на гърба на жена си със слънцезащитен лосион за интимен или секси акт.

Още по темата можете да прочетете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
mariika преди 8 години
Haahah ima takova ne6to majatmi raboti v vka6ti i az taka si prava zvanamu po tel. ako sam napravila qdene ili za ne6to drugo po lesno e nali za tova sa telefonite.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Америка вероятно е така. В България с времето почват да играя шамарите.
2
2
 
13
 
! Отговори
Колев преди 8 години
Човек трябва да е абсолютен ***, за да пише подобни глупости. Твърдя това, защото със съпругата ми имаме 46 години брак.
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това с отворената врата на тоалетната едва ли е характерно за всички дългогодишни двойки. Все пак доброто възпитание на някои хора е истинско, а не е само лицемерно благоприличие пред хонези на които човек иска да направи добро впечатление.