Знаци, че той иска да скъса с вас

Взаимодействието между вас е намаляло
13
Знаци, че той иска да скъса с вас
Снимка: Outnow.ch

Нито една връзка не е застрахована от разпадане. Колкото и прекрасни да са отношенията между двама души, съществува риск от раздяла. Дори дългогодишни щастливи бракове се разпадат след години, та какво да говорим за двойките, които се определят като „просто гаджета“. 

Причините за изпаряването на любовта са много. Лошо е, когато единият партньор все още таи чувства към другия. Ако сте в подобна позиция, но забелязвате странности в поведението на гаджето си, той вероятно скоро ще скъса с вас.

Кои са знаците, че приятелят ви ще скъса с вас?

Физическото привличане намалява

Един от най-първите признаци на наближаваща раздяла е липсата на желание за физическа интимност. Нормално е, когато партньорите са влюбени, да са привлечени един от друг.

Ако забележите, че гаджето ви не проявява желание за секс, отклонява темата, когато заговорите за това или си намира извинение да не правите секс, когато вие пожелаете, значи най-вероятно скоро ще скъса с вас.

Очевидни изневери

Странно, но някои хора са склонни да преглъщат системните изневери. Вероятно имат своите причини.

Но ако знаете, че приятелят ви ви изневерява и ясно ви показва, че няма намерение да престане, очаквайте да пусне голямата бомба.

Ако пък ви изневерява, но всеки път ви обещава, че е за последно и измисля хиляди оправдания, отново трябва да очаквате неприятен край.

Всъщност, големият въпрос тук е кой е редно да сложи точката? Май е най-добре вие да го направите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма общо правило в такива случаи. На сестра ми мъжа и изневеряваше и почти се разведоха. Но една вечер пийнали и тя го питала къде е бил проблема, защото сестра ми е наистина красавица. Той и казал, че и изневерява защото не му дава отзад. Тя му отговорила, че не си е поискал. И не се разведоха. Така, че причините са колкото хората.
5
0
 
28
 
! Отговори
ШибиРиби преди 8 години
Когато почне да пъха манивелата безразборно де къде свари и да разтоварва матряла без предупреждение значи нещата отиват към тенденция.
4
1
 
26
 
! Отговори
до 8 преди 8 години
...но въпреки, че сте свадлива българска лелка на средна възраст и с наднормено тегло, той е с вас и ви обича истински, защото го обгрижвате подобаващо, храните го, пазарувате квот трябва за дома, който е нейн, но тя от обич ви е приела да се заврете в него, пере ви и толкова мило ви напомня на маминка, че на Вас, тотално би Ви се скъсало сърцето, ако я оставите и затова й повтаряте като *** колко я обичате и докато го повтаряте си вярвате и тя ви вярва и всички ви вярват и сте големите!
3
1
 
23
 
! Отговори
Забравила си преди 8 години
драга, най-типичния знак, които представители на мъжкия пол прилагат. Щях да напиша "мъже", но подобна дума е много силна, за да се използва за подобни индивиди.Изчезва. Покрива се тотално и се въплътява в кожата на това, което винаги е бил, но явно заблудите замъгляват сетивата ни. Просто една страхлива мишка.
2
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бате Минко да каже!
1
1
 
24
 
! Отговори
СЕКСИСТА преди 8 години
Мише! Кажи "кака". Колко роли, изпълняваш едновременно?