Недостатъците на гаджето, които обаче са за добро

Как минусите стават плюсове в любовта
5 авг 2015 23:00, Мария Дуковска
15
Недостатъците на гаджето, които обаче са за добро
Снимка: Outnow.ch

Понякога търсенето на перфектната половинка може да отнеме, меко казано, много време.

Комбинацията от черти, които търсим и държим човекът до нас да притежава, не винаги идват в опаковката, в която ни се иска и обратното.

Ако се замислим повече, някои от най-големите недостатъци, които откриваме в дадена личност, съставят неговия характер такъв, какъвто е.

Индивидуалностите може и да не се подчиняват винаги на теорията, че противоположностите се привличат, но има дадени недостатъци в половинката ни, които всъщност са си истински плюсове за една бъдеща връзка. Или съществуваща такава.

Представяме ви моментите, в които минусите могат да се превърнат не просто в плюсове, а в причина да се влюбим до уши.

1. Обича да се забавлява

Не всички имат еднакъв начин на живот и дефиницията за перфектна вечер обикновено не включва стоене на дивана пред лаптопа и поредният епизод на някой сериал. Ако половинката ви предпочита да се забавлява с приятели и да прекарва свободното си време в разговори, то със сигурност това е минус, който лесно може да стане плюс. Просто добавете себе си в уравнението и се насладете на приятните мигове.

2. Семейството е приоритет пред приятелите

Ако вашата „изгора“ не пропуска семейните вечери или срещи с приятели за сметка на поредната вечер с вас, не бързайте да съдите. Това може да означава, че човекът до вас не е готов да жертва социалния си живот за сметка на личния такъв. А се дразните на приятелите, които в момента, в който се обвържат с някого, забравят дори да ви се обадят, нали? Не се превръщайте в един от тях.

Още по темата четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: връзкасекслюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що? А мъж къде се развежда,защото жена му не може да прави супа? Кое ти е толкова чудно?
7
0
 
0
 
! Отговори
до Драгата 11 преди 8 години
Примери колкото щеш но защо даде точно този пример и се обърна към мъжете с 'драги мъже' и го даде като масов пример. Мисли преди да пишеш нещо Драга.
6
1
 
0
 
! Отговори
до настоящия 5 преди 8 години
Драги, просто предадох думичките от един коментар, който жена беше написала за сестра си, която обясняваше, че била красавица, ама мъжът й бил й изневерявал и накрая се били напили една вечер и в момент на откровения онзи измислил да й каже, че й бил изневерявал, защото тя не му давала отдадзе. И тя казала, че просто не си бил поискал. И накрая не се развели.Това е пример за глупава жена, хитър мъж и просто *** устои и фалш за семейни идилии.Аз каква съм няма никакво значение.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Минко,за мен е удоволствие с теб да ми започва деня! :-)))))))))))))))))) Смия се с глас с теб и както винаги остроумен! :-))))))Не можеш си държиш мандолината в гащите, всички го разбраха!!!!!! :-)))))))))
4
1
 
5
 
! Отговори
До 5 /Минко/ преди 8 години
Минко,На колко ракии беше, когато написа този коментар?Не знаеш ли, че надуваемите кукли не гласуват?
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Извинете, но нито едно от изброените не е недостатък. Пак сте писали без да мислите.
2
4
 
9
 
! Отговори
до Минко преди 8 години
Минко, ти като един квалитетен мъж, който вярва, че доставя огромно удоволствие на тези дето се "давят" с мандолината ти, да те попитам ти мандолинил ли си някой мъж, че да знаеш точно и в детайли какво е усещането от мадурльоскането, което жените уж ти правели и с които практикуваш в мечтите си и писмено изразяваш тук?
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Минко е изкарал вече първия си сън и, като стриктен форумец, дойде тук, за да ни разкаже сюжета на мокрите си сънища.