Какво разкрива любимата секс поза на вашия любим за него самия

Мъжете предпочитат различни неща, защото...
20
Какво разкрива любимата секс поза на вашия любим за него самия
Снимка: outnow.ch

Всички обичаме да експериментираме в леглото, но има мъже, които в крайна сметка завъртат нещата така, че се озовават в конкретна поза. Това не е случайно, а издава много за личността на въпросния човек.
Ето и какво може да научите от любимата му поза в секса, без която той не може::

Мисионерът (мисионерска поза)

Първото, което ще ви дойде наум, е скучен, но това съвсем не е така. Тези мъже обичат интимността и искат да гледат партньорката в очите си, докато правят любов. Той е любвеобилен, нежен и надежден, защото тялото му тяло и поза са насочени изцяло към вас.

Все пак съществува и вероятността да е наистина тотално некреативен, скучен и неуверен (затова залага на изпитаното клише) и да има нужда от постоянно насърчаване не само в леглото, а и извън него.

Кучкарят (кучешката поза)

Тя е забавна и носи голямо удоволствие, но в нея се крие и друго послание. Позата поставя контрола изцяло в ръцете на мъжа, освен това го дистанцира от партньорката му. Господата, чиято любима поза е кучешката, не обичат емоциите, интимността и имат нужда от постоянен контрол и усещане за власт.

Хубавото е, че тези мъже са истински мъжкари, а не метросексуални и суетни, освен това обичат адреналина, експериментите и рисковете.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Тресак преди 8 години
Бат Миньо,рева братле,рева..хаха
4
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мога да повярвам, че има хора, които слагат плюсове на Минко. то е ясно, че не едобре човека с главата и си измисля, но все пак.
3
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нещата са далеч по-прозаични.Позите "Ездачката" и "Кучешката" са предпочитани от мъже с големи шкембета, защото в останалите най-популярни пози коремът им пречи.Все пак, това за мързела също е вярно - едва гледа от мързел и затова предпочита жената да е отгоре и да свърши сама цялата работа.
2
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Минко, седмицата ми придоби смисъл като видях, че си коментирал!
1
6
 
16
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
благодарим на б.М 47 за поредната порция смях без *** и незаменимите съвети и му пожелавам да остане фор евър янг и да му става още дълги години