Най-честите видове брак

Бракът по сметка не е минало явление
11 авг 2015 23:00, Мария Дуковска
6
Най-честите видове брак
Снимка: Outnow.ch
Истината за успешния брак е, че невинаги всичко върви по вода. Ключът към успешния брак се крие в думи като доверие, уважение, компромис и т. н. Разбира се различните видове брак изискват различен подход на партньорите.

Ето кои са най-често срещаните. А вашият към кой тип спада?

Тестов брак

В тестовия брак двойката си поставя някакъв срок, в който не се планират деца. Възможно е сключването и на предбрачен договор. Тестовият брак има за цел да разкрие пред партньорите дали да продължат или прекратят своята връзка.

Приятелски брак

Това е още един вид брак, в който първоначално не е планирано двойката да има деца. Партньорите се женят, защото помежду им има добро приятелство и разбирателство, имат общи хобита и интереси. Тук често липсва страст и романтика.

Брак заради децата

Това е един от най-често срещаните видове брак. При него двойките се женят, защото са в очакване на първото си дете. Но не само това. Бракът отдаден на децата се фокусира върху ангажимента към тях.

Още по темата четете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
11
 
! Отговори
мачо до 2 преди 8 години
Доста госпожи съм изтряскал и не мисля изобщо, че само на мъжа е това мечтата да хойка, а жена му да си стои в къщо. Дори напоследък забелязвам тенденцията жените да не се грижат за нищо, а да имат само капризи, а мъжът да прави всичко и да изкарва добри пари, а те да се клатят с любовниците си. Така, че както за мъжете, така и за жените се отнася това за което говориш.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прочетох тъпнята за тестовият брак, с който започва статията, и реших, че няма смисъл да чета нататък. Няма такава простотия, честно...
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мисли се, че повечето жени или поне майките им, са убедени, че успешният брак е този по сметка.Само че меркантилните мъже-сметкаджии не са по-малко от жените-златотърсачки.