5 начина за по-бързо зачеване

Сменете позата за по-сигурно
12 авг 2015 22:35, Мария Дуковска
43
5 начина за по-бързо зачеване
Снимка: Outnow.ch

Когато решите, че сте готови за бебе, често започвате да се чудите кои са най-добрите начини нещата да се случат по-бързо.

Има няколко прости трика, които ще ви помогнат да увеличите шансовете си за по-скоростно зачеване. Секс пози, практики, вредни навици – ще разясним всичко!

Опитайте мисионерската или кучешката поза

Тези две пози доказано са най-ефективни за зачеване. Всъщност те са двете най-естествени пози, които природата е определила за целта, наречена възпроизвеждане. Вслушайте се в съветите на природата и използвайте най-вече тези две пози.

Чрез изследване с магнитен резонанс учените са потвърдили, че при тези пози сперматозоидите имат по-добри шансове да достигнат по-бързо до шийката на матката и фалопиевите тръби, за да изпълнят заветната цел – оплождането на яйцеклетката.

Не се притеснявайте, ако не получите оргазъм

При мъжете е ясно – техният завършек винаги е белязан с еакулация. Но за жените не е задължително да изпитат върховно удоволствие, за да забременеят.

Така че, не се притеснявайте, ако не получите оргазъм – това не означава, че няма да забременеете! Колкото по-малко се вглъбявате в това, толкова по-малко стрес ще си докарате. Стресът е основен фактор, пречещ на зачеването – не го забравяйте!

Още по темата четете в Az-jenata.bg.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
до 41 преди 8 години
Прав е. Много жени не целуват. А, пък ако някоя го е целунала и той я нарича нечовек....
16
2
 
2
 
! Отговори
до 40 преди 8 години
Зарче, свободната ти Воля не е ли над Бог, бре миличка? Щот, ако не искаш дете ще ми обясниш ли аз ли съм решила да нямам или Господ е решил или сигурно ще вкараш примерче, че ако някой ме изнасили и забременея против волята ми, това ще е баш пример за "Никой не е над Бог!".
15
1
 
3
 
! Отговори
до 26 преди 8 години
"Дали ще е богато зависи как ще го възпиташ."Мъжете на повикване, драги, деца не възпитават.Това е отговорност на клетите им майки, които си заплодил.По този повод "щастливката" не е от никакво значение. Ти просто предлагаш семенна течност и генетичен материал. Търговец на семки.Нищо повече.Хубаво е да си наясно със себе си и съм убедена, че "клиентките" ти са напълно наясно с теб и необвързан господин като теб се държи на безопасно разстояние, от която и да е тяхна яйцеклетка.
14
2
 
4
 
! Отговори
до 27 преди 8 години
"Кога най - после застаряващите моми ще осъзнаят, че за необвързаните мъже сексуалното разнообразие не е грях? Или просто са забравили или не знаят, че секса носи физическо удоволствие и физиологично облекчение?"Това мнение говори за:а) множество неуспешни опити на автора да преспи с жени, които търсят нещо повече от оная му работа. Да речем - някакво вътрешно качество. б) сексуален опит основно с омъжени и обвързани жени и невъобразима гордост от тези лесни сексуални завоевания.
13
2
 
2
 
! Отговори
до 26 преди 8 години
"Има само един сигурен начин - къпиш се, завиваш се в един чаршаф да не мръзнеш докато чакаш и ми врътваш един телефон. Резултата? Русо, синеоко, високо, елегантно и член на МЕНСА. Дали ще е богато зависи как ще го възпиташ."1. На повикване. Тоест достойни наследници на баща си, който е на повикване.2. Резултатът е дете на: а)незастаряваща девойка,която ти се обажда щот си на повикване и си е забравила противозачатъчното.б) омъжена за друг жена, която си е поръчал жиголо-тоест теб.
12
1
 
9
 
! Отговори
само 1 преди 8 години
помощта на бабите и дядовците се изразява най-вече в това да ти се обадят във сряда и да ви кажат:"докарайте детето до го гледаме събота и неделя",а когато вие го вземате в неделя вечер да ви дадат 2 картона с яйца,който да сложите на задната *** на колата...и да ви изпратят със заръката:"другата седмица пак да дойдете защото ще колим ярето"
11
2
 
2
 
! Отговори
само 1 преди 8 години
на тази криза само 1 дете и то ако тя иска,аз искам само редовен секс дете неща.ако това е начина да я задържа ще се жертвам.но с 500 лв моя заплата,а тя не работи от години дете трудно се гледа.другия вариант е да имате и двамата здрави родители т.е. бабите и дядовците да помагат...
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това с вдигането на краката след сексуален акт с цел забременяване е вярно. Пробвахме го и имаше ефект. Докато жената стоеше така ме задоволяваше за втори път с уста докато си играх с краката ѝ. 9м след това - момиче! Щастлив баща съм.
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бяла Златка как роди Спа с Местаня и готово
8
7
 
4
 
! Отговори
до Минко преди 8 години
...сега се сещам на кого са те кръстили. На свети Мина! Всичките искаш да ги минеш Минко, ама за зачеване няма нишан. Каква ирония!
7
11
 
5
 
! Отговори
до Минко преди 8 години
Минко, след дълги години здрав фустен труд, когато силиците ти вече намалеят, бъди сигурен, че това, което ще оцелее дни след като се споминеш, няма да бъдат умиращите ти клетки, които карат ноктите и косата и брадата ти да растат, а оная ти работа, която може да ти послужи като надгробен камък. Ерекция и след края! Мераци за бело! Направо фонтан ще избликва от гроба ти, а 777 девици, девствени в устата, ще идват да се поят...... с молитви за зачеване! Светец Минко, светец си!
6
3
 
6
 
! Отговори
до 21 преди 8 години
Забравили сте най-важната дума. "русо, синеоко, високо, елегантно, член на МЕНСА и.... на повикване".
5
0
 
7
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
оня ден го гледах тоя филм от снимката ,доста забавен и русата зачена много модерно - напи се и се овъргаля с първия срещнат .... м даа
4
1
 
4
 
! Отговори
иликтутатъ преди 8 години
Депутатите знаят най добре.Не Ли?спомнете си изказването за "инвиво" и "инвътре".Те така са се загрижили за отрицателната раждаемост че даже и ще ви направят деца....
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На сергейчето му я заплодиха дс, така че не се притеснявайте.
2
2
 
18
 
! Отговори
ефективно преди 8 години
1 не гълташ,2 не отзад,3 не се притеснявай за теглото си,4 без презерватив,5 в случай че той не иска дете/памперси,безсънни нощи и ИЗРЪЖКА/ ВЗЕМАШ ИЗХВЪРЛЕНИЯ ОТ НЕГО В КОША ПРЕЗЕРВАТИВ И МУ СЪСИПВАШ ЖИВОТА
1
2
 
16
 
! Отговори
не че нещо преди 8 години
При мъжете е ясно техният завършек винаги е белязан с еакулация....Слънце, след третия тек моя завършек е без еякулат. В резервоара няма течност.