Разговори, с които ще опознаете партньора си по-добре

Вижте темите, които ще стопят леда помежду ви
15 авг 2015 23:00, Мария Дуковска
12
Разговори, с които ще опознаете партньора си по-добре
Снимка: Outnow.ch

Когато се срещате с някого отскоро, неловкото мълчание е в състояние да убие всяка тръпка в новата връзка. Би било много неудобно, ако харесвате някой специален, но не знаете за какво да говорите с него.

За да разпалите искрите помежду си, позовете се на изпитаните и сигурни теми, които винаги стопяват леда и неудобството!

Времето

Да си приказвате за времето и климатичните изменения може да звучи твърде общо, но е начин да се опознаете, да разкриете какво харесва другият – летните или зимните месеци. След това лесно се прави преход съответно към любимите занимания и почивките – море, плаж, планина, разходки, спортове.

Времето в училище

Най-бързо и забавно се стопяват ледовете, когато говорим за ученическите години, когато сме правили лудории, всичко е било лесно, а спомените са най-ярки. Искреният смях идва толкова лесно, че докато се осъзнаете, вече сте се сближили.

Спортове

Любимите занимания създават специална връзка. Когато обичате да правите нещо заедно, винаги е по-забавно. Представете си колко по-лесно би било ако и двамата обичате да карате колело или да тичате в парка! При всички случаи е по-добре да правите нещо, което харесвате и двамата, отколкото да се делите и всеки да се занимава със своя любим спорт.

Още по темата четете в Az-jenata.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Минко,Хасиендата е в двора на баба ти в село Дивдядово, нали?Разпънал си там палатка и по цели нощи обясняваш на надуваемата кукла какво си мислиш, че можеш да направиш, ако някоя жена ти обърне внимание някога.