Любовен хороскоп за 17 - 23 август 2015-а

За някои зодии романтиката ще бъде помрачена
17 авг 2015 11:44, Мария Дуковска
1
Любовен хороскоп за 17 - 23 август 2015-а
Снимка: Outnow.ch

В седмицата от 17 до 23 август предстоят изключително много вълнения в любовен план. В сряда Венера ще създаде изключителна връзка с Уран, планетата на внезапните промени. Затова предстоят връхлитащи новости със скоростта на светлината.

Положителната връзка на Венера с Уран ще е от полза в любовта за всички зодиакални знаци. Радвайте се колкото се може на този факт, защото още в петък Слънцето ще се изравни със Сатурн, което може малко да помрачи романтиката, витаеща през тази седмица.

За съжаление, през уикенда любовта ще бъде поставена на по-заден план за сметка на работа и задължения.

Овен

Грабнете потенциала на любовта, защото за вас ще има предостатъчно! В четвъртък Слънцето ще ви помогне много в любовните приключения, защото ще бъде в перфектна връзка с Уран, който в момента е в Овен. В петък очаквайте възможност за страстни любовни афери.

Телец

Телците ще се чувстват все по-обнадеждени в любовните си перспективи през тази седмица. Юпитер ще попадне във вашия пети дом на истинската любов. Внимавайте, защото може да се окаже така, че през тази седмица да ви се наложи да се потопите в домашните си задължения, което да ви дистанцира от любовния ви живот.

Близнаци

Ако досега не сте имали възможност просто да срещнете някой специален, тази седмица е моментът да се посветите на сайтовете за запознанства! Ретроградната Венера ще направи идеална връзка с Уран, което подобрява вашата комуникация в мрежата. Има вероятност да възстановите връзка с предишна любов чрез социалните мрежи.

Рак

Любовта ще ви ухапе през тази седмица. Дори може да ви остави няколко рани. Не изпадайте в депресия! Има опасност да получите усещане, че никога няма да откриете отново истинската любов. Това може да ви изкуши да се задоволите с по-малко, отколкото заслужавате. Пазете се от попадане в капан.

Лъв

Романтичният потенциал за Лъвовете ще е на екстремни висоти през тази седмица. С любимия си човек ще имате възможност да решите да си вземете романтична почивка заедно и да заздравите връзката си още повече. Изберете място, на което вече сте били, за да събудите стари мили спомени.

Необвързаните лъвове също ще усетят любовните вибрации през тази седмица. Пикът им ще е в петък.

За останалите зодии прочетете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари