Усещания, които липсват в щастливата връзка

Любов по задължение
19 сеп 2015 22:13, Михаела Лазарова
6
Усещания, които липсват в щастливата връзка
Снимка: Outnow.ch

Усещанията, че сме манипулирани, изоставени, предадени във връзката с партньора ни карат не само да страдаме, но могат да попречат да изградим следващи стабилни и щастливи взаимоотношения. Кои емоции липсват в една здрава връзка и защо е добре да ги елиминираме?

Самота

В една щастлива и здрава връзка няма място за самота. Запитайте се защо при наличието на партньор до себе си усещате празнота. Дали не ви липсва комуникация и ако да, как може да я подобрите.

Омаловажаване

Всеки има своите недостатъци. Но ако половинката ви винаги омаловажава положителните ви страни и качества, а намира поводи да ви посочи вашите отрицателни черти и недостатъци, замислете се дали това е връзката, в която има смисъл да останете?

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен5БЛАГОДАРЯ ТИ!НАПРАВО СЕ ПРОСЪЛЗИХ! Ех, всичко това да беше истина! Не е неоходимо, да ми пие водот. ДТъкмо бях достигнал, едно "МНОГО НЕОПИСУЕМО", крайно състояние! И без, да съм очаквал. ТИ "ме издърпа"!От уж, близките ми. Никой, не го стори. Направи едно, много ЧОВЕЧНО дело!А можеше и, просто да ме довършиш.ТОВА НЯМА ДА ГО ЗАБРАВЯ!Но уви! "Тишина, тишината на болката отляво. Само тя ми, остава (ЗА)сега!" ДДД
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен3за ЩО, ме кълнете, тъй зловещо?
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
определено отново ще ти се случи :)
1
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майната им, на чувствата, усещанията! Майната и, на гнусната любов! Дано, да не ми се случват повече!