Осем характеристики на хората, родени през октомври

Какви са личностните черти на родените през 10-ия месец от годината
16
Осем характеристики на хората, родени през октомври
Ким Кардашян e родена на 21 октомври; Снимка: Instagram

Всеки месец е абсолютно различен по свой собствен начин и е свързан с празници, нови събития и явления. По същия начин хората, които се раждат в един или друг месец от годината, може да имат различни, уникални черти на характера.

Месец октомври се управлява от планетата Венера. Обикновено родените през 10-ия месец на годината личности са силно мотивирани от желанието си за справедливост и хармония във всички области на живота.

Те са миротворци, които искат да успеят в кариерата си. За съжаление те рядко се учат от грешките си.

Ето и осем характеристики на хората, родени през октомври:

Те са харизматични

Това е качество, характерно за хората, родени през октомври. Наистина, тяхната харизма и очарование са в изобилие. Те са магнетични личности, които печелят много последователи и фенове, затова трябва да се замислите, преди да им противоречите. Хората, родени през октомври са много уверени и често стават обект на завист заради това.

Те са романтични

Хората, родени през октомври са родени романтици. Те са много привлекателни за противоположния пол и могат лесно да спечелят всеки със своето сладкодумие. Ако вашият партньор е роден през октомври, вие сте късметлия, защото той ще ви обича вечно. Тези хора са лоялни в любовта.

Те притежават емоционална интелигентност

Тези, които празнуват рождените си дни през октомври, са много надарени от гледна точка на емоционална интелигентност. Те съзнават собствените си емоции, имат социални умения и притежават емпатия.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Lamer преди 8 години
Е за такива като вас да пуснат газта. If you know what I mean :D Ноулайфъри жалки сте
6
0
 
2
 
! Отговори
Динкъ 74 офчар преди 8 години
Абе оти Минку и оная офцъ жинатъ не вземат да си разменът телефоните и да се срещтнат на 4 очи, па да се разберат като ората, кой кум кои сват, ами се дърлят като мачета, излагате се бе, моите уфци са по умни от вази дори и на тех вечи не сте им интересни, и спряха да им чета новините и коментарите под тех от навия си баблет, оти им е скучно и сануват кушмари че влък е влезнал у кошарата от ваште прозтотии, аиде да ги изваждам на паша, че ептем се депресирахъ хайваните от вази, мискини такива.
5
4
 
5
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Пишеш тук, за да може да видиш написани на екран фантазиите ти, че да ти идва..под ръка и да ти върви...онанирането ли или да си готов да легнеш до скучната ти опротивяла женица и да почнеш да пърдиш без угризения, защото като си го написал в днес.бг това те прави по-...натурален, смешен, някъвси там?
4
3
 
5
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Минко, какво ти дава писането тук? Забавляваш ли се, смееш се на себе си, защото няма с кого друг да се смееш, търсиш някъде да се изливаш като изпишеш поредната доза алкохол? Пиши де Минко, напиши си и да се свършва този цирк.
3
4
 
5
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Минко, като ги пишеш тези думи, вярваш ли си, че са истина? 4 пъти на седмица? Дай имена на жени или на мъже, знам ли може и мъже да са, които са ти във фантазиите за миналата седмица? Нямам мераци да те виждам. Имаш си жена, тя да те гледа, независимо от това дали ти я виждаш като такава или не или просто я възприемаш като табуретката, която подминаваш.
2
2
 
7
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
И ето още осем причини да извършим ритуала, "местене"
1
4
 
6
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Минко, не ми отговори на въпроса вчера? Не си го видял, видял си го, ама нямаш отговор, имаш отговор, ама се правиш на улав, имаш отговор, ама се правиш на тарикат, имаш отговор, но отговорът не е забавен?Какво правиш в днес.бг, а не спиш с жена си? Докога ще продължаваш да се правиш на ***? Като ти се роди дете ще продължиш ли да вилнееш из нета като пълен неадекватник или ще дойде някакъв момент, в който ще пораснеш?