Насоки за успешен бизнес от дизайнера Ралф Лорън

Неговата компания се оценява на 6 милиарда долара
12 окт 2015 19:00, Теодора Драгоева
2
Насоки за успешен бизнес от дизайнера Ралф Лорън
Снимка: Getty Images

Преди няколко дни американският дизайнер Ралф Лорън обяви, че се оттегля от поста главен изпълнителен директор на легендарната си марка Polo Ralph Lauren.

Той ще остане в компанията като неин председател и творчески директор.

Той е един от най-успешните дизайнери и бизнесмени на всички времена, макар да изглежда супер естествен. Факт е, че той е взимал брилянтни решения по време на кариерата си, след като компанията му се оценява на 6 милиарда щатски долара.

Знаете ли, че през 1957 г. в годишника на гимназията си, Ралф пише "милионер" като една от своите цели в живота. Е, успява да стане милиардер!

Ето и няколко ключови съвета за професионален успех, вдъхновени от този бизнес лидер и публикувани в списание Business Insider:

Направете всичко възможно да сбъднете мечтата си

В книгата си "Дълбоко автентичен: Истинският живот на Ралф Лорън" с автор Майкъл Грос, дизайнерът споделя мотивацията зад стремежите си. Грос пише, че Ралф буквално е фантазирал, потапяйки се във филмите от епохата на Гари Купър и Кари Грант. Той не се е страхувал да мечтае и да живее в един измислен, фантастичен свят. Именно това негово въображение го кара да стартира моден бизнес.

Нашият съвет: Никога не спирайте да мечтаете и не слагайте рамки на мечтите си, дори да са твърде големи и да ви се виждат нереалистични.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: уроцидизайнербизнес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво ! Винаги се е обличал модерно и стилно !Красивото винаги си личи и в неговия дизайн .