Зодии и ревност! Проверете се!

Как ревнуват различните зодиакални знаци
16 ное 2015 18:36, Теодора Драгоева
8
Зодии и ревност! Проверете се!
Снимка: outnow.ch

Почти всички хора чувстват ревност от различна степен в един или друг момент на връзката си. Ревността е много сложна и съчетава в себе си разнообразни емоции като страх от изоставяне, страх от отхвърляне, унижение, мъка и гняв.

Ревността се проявява най-вече тогава, когато човек усеща заплаха за връзката си.

Нашите зодиакални знаци могат да играят изненадваща роля в това как ние изразяваме своята ревност.
Ето как различните зодии ревнуват:

Овен (21 март - 19 април)
Без значение, че представителите на тази зодия изглеждат уверени и отговорни, често те имат усещане за несигурност. Ако сте във връзка с Овен, пригответе се за една емоционална въртележка. Истината е, че тези хора обичат драмата.

Телец (20 април - 20 май)
Телците са упорити и не обичат да показват своята несигурност на хората. Тъй като са много рационални, те ревнуват рядко. Правят го само, когато половинката им стане подозрителна. Обикновено те следват инстинктите си и ако крайният резултат е наистина изневяра или предателство, те не се боят да приключат връзката спокойно, без да правят големи сцени.

Близнаци (21 май - 20 юни)
Близнаците знаят, че верността е лично предизвикателство и все пак я очакват от своя партньор. Те нямат проблем с това да покажат своята ревност и им трябва много време, за да се успокоят, след като веднъж са заподозрели нещо. Понякога те ревнуват по навик, без сериозно основание.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: ревностзодиизнаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До знайкоНе дрънкам глупости, а споделям онова, което ми се е случило.Или, казано с други думи, написаното относно "Стрелец" и "Риби" в статията не съвпада с личните ми наблюдения. Написаното за "Везни" обаче съвпада.
3
2
 
1
 
! Отговори
знайко преди 8 години
до лични наблюденияМноо глупости дрънкаш.
2
0
 
3
 
! Отговори
Лични наблюдения преди 8 години
Някогашната ми хлапашка първа връзка беше с "Везни". Веднъж той наистина се отдръпна без никакви обяснения, не ме потърси повече от седмица, а иначе звънеше всеки ден, през който не сме се срещнали. Когато го попитах каква е причината, се оказа, че е чул злобна клюка от момиче, което никой не харесваше. Вярно е, че бях ухажвана от един смешен очилатко - мамино синче, но всички видяха, че от моя страна нямаше ответна реакция. И на всичко отгоре, аз бях разказала всичко това на моя "Везньо"!
1
1
 
2
 
! Отговори
Лични наблюдения преди 8 години
Само че моят "Стрелец" ме ревнува дори и в случаи, когато няма никакво основание. Твърди обаче, че изневярата може да бъде простена. В нашия случай обаче ревността му се проявява в случаи, когато му се стори, че някой ме ухажва.Случвало ми се е да усетя, че един "Рибок" (предишният ми приятел) ревнува, когато веднъж присъстваше на мой делови разговор с човек, за когото аз му бях казала, че преди време ме е канил на среща неколкократно, но аз не го харесвам и изобщо не се интересувам от него.