Чести грешки при употребата на презерватив

Забравяте да проверите за разкъсвания
23 дек 2015 23:00, Михаела Лазарова
45
Чести грешки при употребата на презерватив
Снимка: Reuters

Безопасният секс е на първо място. Той е начинът да избегнем нежелани и опасни полово предавани болести. Кой е най-добрият начин да се предпазим от тях? Разбира се – презервативът!

С него обаче могат да се допуснат доста грешки. За да ги избегнете, първо се запознайте с тях!

Грешен размер

Неслучайно има различни размери кондоми. Както пенисите имат своите големини, така и „заглушителите“. Ако от неудобство купите по-голям размер презерватив, рискувате той да се изхлузи по време на секс, при което няма да изпълни предназначението си за предпазване от бременност, а и ще застраши здравето и на двама ви.

Двойна защита

Вярвате или не, някои маниаци слагат по два презерватива един върху друг за по-голяма сигурност. Логиката може и да ви се струва сигурна, но истината е, че по този начин само увеличавате триенето като по този начин рискувате не само единия, но и двата презерватива да се скъсат.

 Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако гаджето ти е достатъчно хигиенична, няма да имаш проблеми с инфекции. Казвам го след 16 години брак. Още от гаджета жена ми не искаше никъде с презерватив.Но задължително минаваше през банята когато е искала ... сещаш се. Не е имало случай нещо да се сгафи, ако ме разбираш. Така, че спокойно.
11
0
 
3
 
! Отговори
dido преди 8 години
Жените са странни. Виждам се с една разведена кака. Много държи на презерватива, стриктно. Но когато го правим на задното място, не иска презерватив. Не я кефило ако не е на голо..!!! Стои по 15- 20 мин. в банята да се подготви с промивки, но не иска презерватив. Нормално ли е според вас? За мен няма логика.
10
1
 
4
 
! Отговори
мутра преди 8 години
аз съм пробвал само веднъж да си сложа най големия размер и го пръснах,като мие голяма паламарката
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
и се огъват
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
най кофти е когато са меки
7
2
 
9
 
! Отговори
Алексей Лесуков преди 8 години
Ако презерватив се СКЪСА, се къса катастрофално. Прочетете западна и източна медицинска литература. Такъв филм като микроскопични дупчици в презервативите НЯМА! Ако презерватива се скъса той се разпада на "пръстен" и останала част, която се отделя. Така че няма как да остане незабелязано.
6
0
 
2
 
! Отговори
хаха преди 8 години
Всичките съвети са добри _ проблема е, че точно в най-опасния момент, когато го правиш с някого за първи път много често е на тъмно и не се вижда дали е скъсан, дали е наопъки, и дали го слагаш на правилната манДолина хахаха
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами да, не намирам една причина да ползват презерватив, ако са семейни. Пък и разликата е от небето до земята, просто няма нищо общо.
4
0
 
3
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
"Незнайно защо на много хора им се струва, че портфейлът е защитено място. Точно там рискувате да скъсате презерватива си най-много"Така, както сте го написали, излиза че едва ли не вадите съдран презерватив от портфейла. Съгласен съм, че презерватив в портфейл не се държи, но друг път си направете труда и дообяснете, че причината е във температурата която се повишава когато е в портфейла (т.е. в джоба ви).
3
0
 
10
 
! Отговори
Вот дю Фак преди 8 години
хахаха виж се прекръстете на цензура.бг , влязах в статията заради 30-те коментара и сте оставили 9 лошоооо .Къде е новогодишния ви дух
2
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха-ха-ха, точно така! Ако жена ти си е сложила спирала и когато ти пребърква портфейла, намира презервативи, тя от проклетия може да си замълчи, но всеки път да ги надупчва, та да направи проблем на любовниците ти!А това, че двата презерватива, сложени един върху друг се късат и правят проблем на свръхпредпазливите, направо ме тушира! Успяхте да ме разсмеете преди лягане. може пък да сънувам смешни сънища, ха-ха-ха!
1
3
 
15
 
! Отговори
гаранция преди 8 години
винаги на национални и християнски празници тук изтипосват такива статийки за най-четени, а безобидни мнения като това биват изтривани веднага