Зодиите, на които никак не им върви

Девите, Везните и... също попадат в този списък
26 дек 2015 16:40, Михаела Лазарова
9
Зодиите, на които никак не им върви
Снимка: freeimages.com

Смятате ли се за късметлии или мислите, че съдбата винаги ви ощетява? По неписани закони има хора, на които им върви в живота, преминават леко през трудни моменти и такива, които наричаме кутсузлии, каръци.

Ако погледнем от астрологична гледна точка, зодията, под която сме родени може да има някакво влияние върху това дали привличаме бедите или пък хубавите неща. В следващите редове ще видите на кои представители на зодиакалните знаци по-често не им върви в живота.

Дева

Родените под знака на зодия Дева са известни със своя перфекционизъм. Умеят да разрешават чужди проблеми, но когато трябва да решат собствените си, не знаят как да постъпят. В трудна ситуация бързо изпадат в паника, изнервят се, а в тези моменти чистенето е единственото нещо, което може да им помогне да намалят напрежението.

Може би затова всичко около тях е винаги така стерилно и подредено. За жалост Девите сякаш като магнит привличат към себе си несгодите. Работливи са, усърдни, но им липсва късмет. Точно когато всичко е подредено около тях, нещо ще се случи и ще провали хармонията, дори това да е една чаша с разлята напитка на килима.

Или тъкмо в емоционален и любовен план са подредили своите приоритети и ги следват и съдбата им предлага поредното неприятно изпитание. В живота си все се налага да се борят срещу нещо, да поправят нещо и невинаги това се случва с лекота.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според мене, всички зодии в България са каръци :)И то още като са се родили са изтеглили късата клечка :D
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Везни и Риби въобще не са каръци! За Дева не знам!