Какво вещае годината на Маймуната за маймуните?

Личността на Маймуната – най-вече бърз ум и интелигентност
30 дек 2015 18:17, Михаела Лазарова
2
Какво вещае годината на Маймуната за маймуните?
Снимка: Reuters

Наближава годината на Маймуната според Китайския хороскоп. Много маймуни ще се зарадват, че тяхната година наближава. Може да останете малко разочаровани, маймуни, защото се смята, че годината, в която се повтаря вашият зодиакален знак често не е особено късметлийска за вас.

Астролози съветват Маймуните да бъдат особено внимателни през тази година най-вече със здравето си, любовта, кариерата и инвестициите.

Трябва да се отбележи, че годината на Маймуната не започва на 1 януари, както е в нашия календар. В този на китайците новата година настъпва по различно време. През 2016 година тя ще настъпи на 8 февруари. Така че, родените преди това, но след началото на 2016 година по нашето летоброене не са зодия Маймуна.

Личността на Маймуната – най-вече бърз ум и интелигентност

Хората, родени под знака на Маймуната се отличават с висока интелигентност и ум като бръснач. Те са магнетични и чаровни. Могат понякога да са доста любопитни и злонамерени, но едновременно с това и много интелигентни, което ги прави типично по маймунски палави.

Маймуните са големи шегаджии. Винаги измислят начин как да поддържат настроението. Спогаждат шеги на колегите и приятелите си, понякога доста солени.

Родените под знака на маймуната са хитри опортюнисти. Те винаги успяват да се измъкнат от неприятни ситуации. Маймуните имат обширни интереси и се нуждаят от партньор, който да им импонира в лудориите.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брей толкова време стои тази новина и никакъв коментар под нея. Всички ли си мислим за един човек като чуем ***.