Ценни съвети за щастлив брак

Никога не пазете тайни. Тайната е враг на интимността
9
Ценни съвети за щастлив брак
Снимка: Reuters

Всяка двойка, която иска да изгради един хармоничен и здрав брак, трябва да прочете следващите редове. Това са съвети събрани от хора, които са преминали през хубави и лоши моменти във взаимоотношенията с половинката.

Бъдете сигурни, че един ден и вие ще сте събрали своите, които ще предадете нататък. Ако се опитате да приложите написаното, щастието не само ще дойде и във вашия брак, но и ще се задържи.

Обичайте се един друг, дори и в тези моменти, когато ви е трудно да се харесвате. Любовта е ангажимент, а не чувство.

Не забравяйте, че бракът не е 50x50 – разводът е 50x50. Бракът трябва да бъде 100x100. Това не означава да разделят всичко на две, а и двамата партньори да споделят всичко, което имат.

Обградете се с приятели, които ще укрепят брака ви. Това са позитивните хора, тези, които не отправят разрушителни коментари и намеци и най-вече това са двойки, които са съумели да изградят една стабилна връзка.

Направете смеха саундтрак на брака ви. Споделяйте моменти на радост с половинката ви. И дори в най-тежките времена намирайте основание да се смеете.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
До: 2 преди 8 години
Като не е знаеш приказката, по-добре не е пиши, защото ставаш смешен/а! Лафа е:"мъж без пари и жена без гърди - огън да ги гори"Колкото до статията и съветите не ги споделям напълно. Особено онова за тайните. Всеки човек има тайни. Абсолютно всеки! Така, както всеки би трябвало да има лично пространство, което не бива да се отнема от когото и да е. Обичта, любовта и брака са съвсем други неща, които, ако са истински, трябва да оставят свобода на личността, а не да е задушават!
4
0
 
4
 
! Отговори
Не е истина! - uncut преди 8 години
Мише, ти с твоите статии "съвети за незабравим aнaлен секс", "какво незнаем за пениса" и "kлитора, който се притичва на помощ" сега пък за "успешен брак" ли ни се обясняваш? Май нещо се мяташ като риба на сухо..или пък преписваш спорадични статии от къде ли не! Както и да е, отстрани изглеждаш като депресиран и объркан човек, ДАНО да не съм прав!
3
1
 
7
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
Намери се коя да говори за успешен брак...
2
3
 
8
 
! Отговори
До 2 преди 8 години
Сега ще ревнат мъжете сексисти и ще те направят на нищо. Ако си направят труда да четат тази статия де, и коментарите под нея.Защото те си имат своя представа за щастлив брак и не ги интересува какво би ги посъветвал който и да е. Според тях, бракът е щастлив, когато тате носи, мама меси, а те си лежат пред телевизора обслужвани и хранени сладко, защо им е да се женят и да се товарят с ангажименти? Или пък, ако са женени, съпругата да им слугува и да са я взели девствена и с голяма зестра.
1
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къща без жена и мъж без пари, огън да ги гори.