Kакво ви пречи да си намерите гадже

5-те навика, от които трябва задължително да избагяме
9
Kакво ви пречи да си намерите гадже
Снимка: outnow.ch

Ние живеем в забързано, технологично общество, където намирането на идеалната ни половинка става все по-невъзможна мисия.

Ние хем сме твърде заети за любов, хем отчаяно мечтаем да намерим перфектния човек, с когото да споделим живота си.

Проблемът е, че съвременните млади хора са твърде съсредоточени върху себе си и масово си създават няколко навика, които им пречат да открият истинската любов или поне да я разпознаят...

Ето и кои са те:

Имате постоянен сексуален партньор

Има голяма разлика между това да правите секс за една нощ и да имате постоянен сексуален партньор. Сексът за една нощ не е много-много за препоръчване, но е по-добрият вариант от това да поддържате сексуални отношения с даден човек, с когото усещате, че няма да имате общо бъдеще. Може би вие се залъгвате, че този човек е ваш партньор, но дълбоко в себе си, значете, че той/тя няма да бъде ваш съпруг/а или баща/майка на децата ви. 

В този случай вие държите вратата си затворена за други възможности. Вие няма да срещнете друг човек, докато сте наполовина или частично обвързани.

Вие сте твърде нетърпеливи

Всички сме чували поговорката: "Нещата се случват, когато най-малко ги очакваш." Това е вярно - не насилвайте съдбата. Ако сте твърде обсебени от идеята да срещнете перфектния човек, вие ще го "разпознавате" във всеки нов партньор и така ще претърпявате разочарование след разочарование. Бъдете търпеливи, живейте си живота без фиксидеи, работете върху себе си и след време ще сте готови да обичате без страх и така да намерите другата си половина.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пречи ви, че сте грозен/а и ***/а.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да знаете къде е жена ми?
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На днешно време е много трудно да се срещнат истински мъж/жена всички са много меркантилни,само претенций без покритие,очакващи половинката да им ги разрешава.С една дума да заживееш с проблемите на половинката си!
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жена ми...