Кога е най-подходящото време за срещи?

Късметът в любовта работи най-добре през лятото
3
Кога е най-подходящото време за срещи?
Снимка: outnow.ch

Сайтът eHarmony.co.uk създаде календар за срещи, който помага в търсенето на секс за секс без ангажименти или по-сериозна връзка. Ето и кой месец е най-подходящ за да срещнете нови хора в живота си, а защо не и принцът!

Януари – Нова година, ново начало. Сега е моментът да си поставите целите за следващите 12 месеца и да се впуснете в различни и интересни преживявания.

Февруари - Денят на влюбените мотивира много необвързани хора да се огледат за нова половинка.

Март - Често тогава се реализират вторите, третите, четвъртите или петите срещи, след новото запознанство на Деня на влюбените или Нова Година. В първия месец от „връзката” вече става ясно ще я бъде ли или не.

Април - Шумните празници вече са отминали и мъжете и жените масово усещат спад в любовните емоции. По Великден по-важно е яденето, а не половинката.

Май – Пролетта кара хормоните да бушуват. Месец преди лятото и двата пола започват да планират евентуалните си забежки, но всичко е само в главата им и се отдават на спорт и диети, за да влязат във форма.

Юни- Мирише на море! Подготовката за лятната почивка кипи с пълна сила и нищо друго не е от значение.

Юли - Гола плът, мускулести тела, сексуалната енергия се усеща навсякъде. Лятото е време за флиртове, но имайте наум, че малък процент от тях могат да прераснат във връзки.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Авторката пак открила топлата вода.