Знаци, че сте готови за нова любов

Вече не мислите за бившата си половинка
6
Знаци, че сте готови за нова любов
Снимка: outnow.ch

Колко време е необходимо, за да превъзмогнете последната любов? Седмици, месеци, години? Въпреки че преходът от една любов към друга може да бъде твърде дълъг, понякога и болезнен, винаги идва моментът, в който някои знаци ясно ни подсказват, че сме готови да подновим срещите и да се обвържем отново. Вижте някои от тях.

Не можете да си спомните последната среща

Ако е било толкова отдавна, че дори не може да си спомните последната ви среща, това е сигурен знак, че е време да подновите излизанията с противоположния пол. Няма съмнение, че след края на връзката или несполучливи опити в любовта, сте имали време да си дадете почивка от срещи. Но помислете дали не е време да се върнете в играта.

Вече не мислите за бившата половинка

Един от най-големите признаци, който казва „Готова съм за нови познанства!“ е, че вече не мислите постоянно за бившата ви половинка. Не следите профилите му в социалните мрежи, когато го видите някъде, нищо не трепва във вас и сте напълно готови да правите секс с нов партньор.

 Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аааааааааааааааааааааа негативен си.Защо?Която те обича ще те обича и желае и без пукнато пени.Заради самия теб.Не заради парите ти.Тя иска теб.Не парите ти.Ок?Ти тези да вземеш да ги забравиш.Аааааааааааааа,ако не те ще защото си без пари,това означава,че не те заслужава.Да ходи да си изкара пари.Въобще,такива сребролюбки не ти трябват да ти помрачават настроението.Ааааааааааааа. ......всеки заслужаеа да бъде желан и обичан.
2
3
 
3
 
! Отговори
Харманлиец преди 8 години
Минко - я да те изпитам дали си от Харманли . "Бай Златю с голям'та ножица" за какво ти говори???
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Готов си за връзка ако имаш пари,ако нямаш няма любов и обич!