Секси точки, на които жените обичат да бъдат целувани

Устните, шията и още...
15
Секси точки, на които жените обичат да бъдат целувани
Снимка: outnow.ch

Всяко място от женското тяло, което може да бъде докосвано с ръце, трябва да бъде галено и целувано. Следващите редове са специално за онези господа, които искат да задоволят максимално своите партньорки целувайки ги на най-горещите точки. Дами, не забравяйте да споделяте на вашите любими как и къде обичате да ви целуват.

Устните

Целувката по устните е първата и най-съществена. Ако не знаете как да целувате една жена по устата, бъдете сигурни, че няма да имате възможност да продължите към останалите секси и горещи точки.

Жените харесват френските горещи целувки, в които езикът на партньора им палаво си играе с техния. Леко засмукване, деликатно възбуждащо захапване. Не забравяйте, че за да доставите максимално удоволствие, трябва да бъдете гладко избръснати.

Шията

След жадното целуване на устните преминете към шията. Кожата от двете страни на врата е една от най-чувствителните по тялото. Целувайте бавно, чувствено, с минимално засмукване. Не се страхувайте да галите и играете по кожата и с езика си, без излишно лигавене, разбира се.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
АБВ преди 8 години
Аз само проверявам , дали "авторът " е същия за който си мисля. Същият е и вече съм спокоен. Ще вляза в този сайт утре за да прочета още интересни неща от този "автор".
3
1
 
23
 
! Отговори
Вагина преди 8 години
Пропуснали с и клитира
2
3
 
43
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
обичат да ги целуват на, Бахамските острови, в мола, в 5 звезден, в Аспен, може и на Майорка, или в някои скъп бутик.
1
10
 
35
 
! Отговори
Коментатор преди 8 години
Искам да чуя Минко 47 г. ерген. На други не вярвам.