Как да разберете дали вашият партньор е труден човек

8 сигурни знака, че това е точно така
6
Как да разберете дали вашият партньор е труден човек
Снимка: outnow.ch

Спрете да се самообвинявате, ако връзката ви не върви! Може би половинката ви в началото е изглеждала уверена, чаровна и интригуваща, а днес този човек е твърде непредсказуем, конфликтен, проблематичен, а животът ви с него е хаос.

Може да си мислите, че проблемът е във вас и, че вие трябва да сте по-търпеливи, грижовни и добри, но всъщност да се лъжете.

Ето и 8 признака, по които ще разпознаете, че вашият партньор е твърде труден човек, с когото никога няма да живеете в мир и хармония:

1. Не се чувствате в безопасност с този човек.
Ако усещате, че не можете да се доверите напълно на този човек. Ако усещате, че не сте в безопасност с него, може би имате уважителни причини за това. Може би той вече е проявил лошия си характер, виждате, че не е лоялен или сговорчив и т.н.

2. Общувате трудно с него.
В действителност комуникацията с трудните хора е сложна и неясна. С такъв човек нищо няма да ви изглежда постоянно. Уж ще взимате решенията си заедно, но изведнъж той ще си сменя мнението или ще започва да отрича или усуква. Това ще ви накара да се чувствате сякаш се движите срещу вятъра.

3. Той обича конфликтите.
Ако този човек обича да създава конфликти или е избухлив по природа, то нормално е животът ви с него да е хаотичен или винаги да е под напрежение.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
7
 
8
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
Търся си разбрана жена, да схваща от първия шамар! :P :)
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки човек си има характер,няма идеални хора.