Сигурни знаци, че сте срещнали сродната си душа

Точните половинки на едно цяло са и чудесни партньори
10
Сигурни знаци, че сте срещнали сродната си душа
Снимка: outnow.ch

Много пъти се лъжем във връзките си. Вярваме във въображаеми ценности, гледаме през розови очила, оправдаваме и обожаваме. Все пак в някой момент може наистина да сме срещнали сродната си душа. Как да разберем?

Ето кои са знаците, че сте срещнали истинската си сродна душа.

Няма нужда да си говорите

Истинската сродна душа винаги е настроена на една честота с вашата. Няма нужда да си говорите каквото и да било – вие просто се разбирате без думи!

Довършвате си изреченията

Вие започвате едно изречение, а той го довършва – прекрасно, нали?! Сякаш винаги знае какво искате да кажете. Не е нужно да се обяснявате надълго и нашироко – една дума е достатъчна!

Винаги знае как да ви успокои

Когато човек истински познава и разбира своя партньор, той знае и как може да го успокои. Това е ценност, която добре показва дали половинката ви наистина е ваша сродна душа.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
1
 
! Отговори
------------- преди 8 години
Така. Времето ти изтече. Моля, за тези, които са ме чели докато се подписвах с Имe: Жена, (в горната лентичка над коментара) да знаят, че този, който в момента се подписва, тоест надписва по този начин не съм аз. Да не се заблуждавате. Не ме търсете тук повече.
5
1
 
2
 
! Отговори
---------------- преди 8 години
2, ако беше пред мен, чисто физически щях да ти откъсна топките, за да съм сигурна, че гнусарче като теб никога няма да може да се размножи, за да не се раждат творящи гадости *** като теб! Давай! Години и пол? Име може да напише даже, п.е.ДАЛЛЛЛ!!!
4
1
 
8
 
! Отговори
Мъж преди 8 години
До 2. Щом не те е оценил си е лично негов проблем,ще те оцени ама ще е късно,като го разочароват няколко пъти тогава ше се отвори какво е испъснал.Нали знаеш оценяваш нещо когато го изгубиш!
3
0
 
5
 
! Отговори
препатил преди 8 години
Има един филм с Итън Хоук, точно се препокрива с тази статия , казва се "Predestination". Малко е спорен но е забавен много . Иначе момичето което "ме спря" разчита, че ако не си довършва изреченията - всичко е точно от самосебе си , и че няма нужда да казва какво мисли, и без съмнение аз го отгатвам. Малко се получава " Комедия от Грешки ".
2
2
 
4
 
! Отговори
Жена преди 8 години
Срещнах го,обичах го ,обожавах го...знаех ,че е моята сродна душа...,но той избра друго...тръгнах си...казват -Любовта е безусловна-може и да е верно,истината е някъде там.
1
1
 
17
 
! Отговори
Мъж преди 8 години
Което е написано е вярно.Но дали ще оцени човека до теб какво правиш за него това е по важно,защото в повечето случаи няма никаква благодарност!