Какъв тип мъже са фенове на големите гърди

И защо
10 яну 2016 23:00, Теодора Драгоева
45
Какъв тип мъже са фенове на големите гърди
Снимка: Getty Images

Женският бюст може да издаде различни неща за своята притежателка – възраст, фигура, здравословен статус, плодовитост. Безспорно гърдите са едно от „оръжията” на представителките на нежния пол, с които привличат мъжкото внимание. И мъжете никога не остават безразлични към тях!

Някои си падат по-големи гърди, други предпочитат да ги обхващат в шепи. Ето едно интересно изследване, което издава много за личността на представителите на силния пол, взимайки под внимание по какъв бюст си падат.

Гладните мъже харесват по-големи гърди

Подсъзнателно женските гърди са свързвани с „източник на храна”. Техните по-големи форми сигнализират, че притежателката им има по-големи мастни запаси. По тази причина, когато мъжете са гладни, те се заглеждат по дами с по-пищен бюст, се твърди в британско изследване, публикувано през 2008 г. в сп. Journal of Socio-Economics.

Сексистите също си падат по по-големи гърди

Изследване, публикувано през 2013 в сп. Archives of Sexual Behavior разкрива, че представителите на силния пол, които разглеждат жените само като обекти (сексуални), логично са привлечени от такива, които притежават по-пищни форми от кръста нагоре. В проучването са участвали над 300 мъже, на които са показвани женски тела в 3D модели и е трябвало да споделят, кои намират за по-секси. Погледът на над 70 % се е спрял на тези модели, които имат завидни гърди.

Още по темата можете да разберете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
34
 
! Отговори
Свинко, 47г. плешив преди 8 години
Това за мен няма значение, трябва само да не са под 100 кила и да мязат на тюлени фзурлата, защото все пак ще се налага да ги гледам докато ядеме осмата пър жола на Бетовен! Разбира се тези с големи нянки предлагат и други екстри, като близане на сланина с нянки, известно още като танца на Грухан(Пеевски)! Така че такива разбира се са предпочитани, но и останалите имат шанс, важното е да е блажно!